Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-02-2014

Basketbolistes liek panervozēt, bet uzvaru notur


DU sieviešu basketbola komanda likusi panervozēt saviem atbalstītājiem Jaunajā Sieviešu basketbola līgā. Izsējot drošu pārsvaru, DU ar 59:54 tomēr pārspēja BJBS Rīga/TTP-2.

Jau no paša spēles sākuma DU pārliecinoši izvirzījās vadībā, gūstot punktus no visām distancēm. Rīdzinieces nespēja pamosties uzbrukumā un arī aizsardzībā viņām gāja smagi. Trešās ceturtdaļas vidū, kad daugavpiliešu pārsvars jau sasniedza 20 punktus, komandas galvenais treneris Nikolajs Romaņenko laukumā sūtīja rezervistes, tomēr ilgu laiku viņas nenospēlēja.

Pamazām viešņas sāka samazināt deficītu un pēdējās minūtēs jau nācās uztraukties, ka uzvara tiks izlaista no rokām. Par laimi, tas nenotika un DU pārspēja sāncenses ar 59:54.

Pārliecinoši rezultatīvākā komandā ar 22 punktiem bija Tatjana Savicka. Vairāk par desmit punktiem iemeta arī Santa Baltace (14) un Laura Gribuste (11). Īpaši jāuzslavē arī Jūlija Vavilova, kura astoņas reizes bloķēja pretinieču metienus un ieguva desmit bumbas zem groziem.

DU pamatturnīru noslēdza ar septiņām uzvarām un sešiem zaudējumiem, kas deva astoto vietu. Pēc pamatturnīra rezultātiem komandas tiks sadalītas divās grupās un turpinās cīnīties par labākām vietām pirms izslēgšanas spēlēm.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ