Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-02-2014

DU volejbolistiem zaudējums piecos setos


Schenker volejbola līgas otrā posma pirmajā spēlē DU piedzīvoja zaudējumu piecos setos pret Biolar-Jelgava vienību. Izšķirošās spēles par tikšanu izslēgšanas mačos tiks aizvadītas šajā nedēļas nogalē.

Otro posmu cīņā par 6.-10. vietu Daugavpils Universitāte iesāka ar negaidītu uzvaru izbraukumā pār TTU, taču tikpat veiksmīgi turpināt neizdevās. Izbraukumā pret Jelgavas „Biolar” daudz netrūka, lai tiktu izcīnīts arī vēl viens panākums, tomēr šoreiz nedaudz pietrūka.

Pēc zaudējuma pirmajā setā ar rezultātu 23:25, sekoja uzvaras ar 25:22 un 25:18. Par izšķirošo kļuva ceturtais sets, kurā zaudējums ar 20:25. Piektajā setā mājinieki jau bija ievērojami pārāki – 15:8. Uzvaras gadījumā DU praktiski jau būtu nodrošinājusi sev vietu izslēgšanas spēlēs, bet tagad būs nepieciešamas uzvaras pār Ozolniekiem un Viru komandām 15. un 16. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Zaudējumā pret jelgavniekiem ar 19 punktiem individuāli izcēlās Ēriks Baiks. Pa 14 punktiem Rihardam Puķītim un Aleksandram Samuilovam, 11 punkti Dmitrijam Lavrenovam, bet 10 Tomam Švānam.




Atpakaļ