Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-01-2014

Daugavpilī notika Latvijas čempionāts paukošanā kadetiem un junioriem


Daugavpils Olimpiskajā centrā divu dienu garumā norisinājās Latvijas čempionāts kadetiem un junioriem. Lielākā daļa godalgu tika daugavpiliešiem.

Uz Daugavpili neieradās visi paredzētie dalībnieki, jo Lietuvas pārstāvji lielā sala dēļ uz Daugavpili nespēja atbraukt, bet rīdzinieki brauca ar nelielu sastāvu. Šī iemesla dēļ gandrīz visas godalgas ieguva daugavpilieši.

Kadetēm pie uzvaras tika Jana Vilcāne, kura pieveica Diānu Jegorovu. Trešā bija Varvara Kurbatova un arī Jekaterina Oreša. Šoreiz cīņas par bronzas medaļām nenotika un abas pusfinālu zaudētājas tika pie trešās vietas.

Interesanti, ka arī junioru grupā finālā tikās Vilcāne un Jegorova. Arī šoreiz cīņa bija ļoti spraiga un uzvarētāja tika noskaidrota jau pēc laika beigām. Revanšēties par zaudējumu kadetu grupā izdevās Jegorovai. Trešās vietas Sofijai Loiko un Ilonai Fadejenkovai.

Puišiem junioru grupā uzvarēja Andrijs Jahimovičs, kurš finālā uzvarēja Robertu Circi no Rīgas. Starp citu, uz Daugavpili bija ieradusies arī Latvijas Paukošanas federācijas vadība, kas sveica Andri un viņa vecākus ar pilsētas labākā sportista titulu.

Trešo vietu ieņēma Ernests Cimbarevičs un Dmitrijs Jancevičs. Kadetu grupā uzvarēja Circis, uzvarot Pāvelu Valentanaviču. Bronzas medaļas Cimbarevičam un Egīlam Vasaraudzim.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ