Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-12-2013

Karatē. Notikumu apkopojums par 2013. gadu


Daugavpils Krievu vidusskolā-licejā norisinājās svinīgs pasākums, kas veltīts Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” svarīgāko notikumu apkopojumam par 2013. gadu. 

Pasākums sākās ar īpašu svētku karatē nodarbību, ko vadīja Akadēmijas prezidents un galvenais skolotājs Andrejs Komars (6. dans), un kurā piedalījās Meistari un audzēkņi no visām Akadēmijas „LFSKA” nodaļām.

Pasākuma turpinājumā svinīgi tika pasniegti audzēkņu sertifikāti jaunajiem karatistiem, kas gada nogalē veiksmīgi nokārtoja KYU (audzēkņu līmeņi karatē) eksāmenus, kam tiek piešķirta arī starptautiska akreditācija.

Trīs Meistariem tika pasniegti meistaru sertifikāti par šajā gadā nokārtotajiem danu (meistaru līmeņi karatē) eksāmeniem mūsdienu karatē patriarham Kennetam Funakoši (10. dans, ASV): Maksims Kirejevs – 3. dans, Alvis Ivanovs un Irēna Medņikova – 1. dans.

Pasākuma turpinājumā tika nosaukti Karatē Akadēmijas „LFSKA” svarīgākie notikumi 2013. gadā. Būtiskākie no tiem ir: divu Starptautisku Karatē turnīru „Daugavpils Fortress” un „Baltic Funakoshi Cup” organizēšana Daugavpils pilsētā, sportistu veiksmīgi starti dažāda līmeņa turnīros, sadarbības veicināšana ar Latvijas un starptautiskām karatē organizācijām, Akadēmijas mājaslapas attīstība un daudzi citi notikumi.

Veiksmīgākajiem un vairāk progresējošākajiem karatistiem un entuziastiem tika pasniegti speciāli kausi „The Best in 2013”. Par progresu un personīgiem panākumiem karatē tika apbalvoti:

Irēna Medņikova – šogad ieguva kvalifikāciju „Treneris karatē”, veiksmīgi apgūstot „Sporta izglītības aģentūras” speciālo sporta pedagoģijas programmu; uzsāka trenera darbu Akadēmijas „LFSKA” bērnu grupā; nokārtoja eksāmenu uz 1. danu („melnā josta”).

Maksims Kirejevs – lieliski novadīja turnīrus „Daugavpils Fortress”, „Baltic Funakoshi Cup” un daudzus citus kā galvenais arbitrs uz tatami, par to saņemot augstu starptautiski atzītu ekspertu atzinumu; nokārtoja eksāmenu uz 3. danu.

 Valērijs Kukjans – tāpat lieliski parādīja sevi kā galvenais arbitrs uz tatami; ir viens no labākajiem karatē pasniedzējiem un entuziastiem mūsu pilsētā.

Ēriks Medņikovs – šogad uzrādīja lielisku progresu abās karatē disciplīnās (Kata – kompleksi un Kumite - divcīņa) un pelnīti tiek saukts par stiprāko karatistu Daugavpilī un Latvijā savā vecuma grupā.

Ričards Juršens – par nenovērtējamu atbalstu un lielu ieguldījumu Akadēmijas attīstībā.

            Visi, kas uzsāka savu ceļu karatē Akadēmijā „LFSKA” 2013. gadā, kā arī visi pasākuma viesi saņēma piemiņas dāvanas.

Pasākuma noslēgumā Andrejs Komars pateicās visiem Akadēmijas Meistariem, Audzēkņiem un viņu ģimenēm par Progresu un Uzticību Karatē ideāliem un principiem. Īpaša pateicība Daugavpils pilsētas domei, Sporta pārvaldei, visiem Partneriem un Sponsoriem par sadarbību un atbalstu!

Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sveic visus ar Ziemassvētkiem un ar Jauno 2014. gadu! Visiem vēlam Labsirdību un Pārticību!

Plašāka informācija par Akadēmijas „LFSKA” darbību 2013. gadā pieejama tās mājaslapā www.karateshotokan.lv sadaļā Kopsavilkums.

 

Autors: info „LFSKA”




Atpakaļ