Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-06-2011

„Ghetto Basket” pirmo reizi viesojās Daugavpilī


"Ghetto Basket" sestdienas turnīrā Daugavpils svētku ietvaros pirmo vietu izcīnīja "Kaijasenergy.lv", finālā apspēlējot Daugavpils komandu "Yo". Balvas no "Ghetto Basket" atbalstītājiem saņēma arī trešās vietas ieguvēja "PSK" un ceturtās vietas īpašniece "Hallux".

„Ghettto Basket” Daugavpilī viesojās pirmo reizi, un jāsaka, ka pasākums izdevās pilnīgi noteikti. Dalībnieku atsaucība bija negaidīti liela. Kopumā piedalījās 24 komandas, četras no kurām sastāvēja no meitenēm. Spēles uz laiku nācās pārtraukt, jo pie tirdzniecības centra „Solo”, kur notika spēles, ritēja īpašais pilsētnieku gājiens, kurā piedalījās dažādu organizāciju un mācību iestāžu grupas ar orķestriem un dejotājiem ierindā.

Vīriešu konkurencē spēles noteikti vienā vecuma grupā – 1994. gadā dzimušie un vecāki. 20 komandas sākumā aizvadīja grupu turnīra spēles, pēc kā tika aizvadīti izslēgšanas mači. Par turnīra uzvarētājiem kļuva rīdzinieki „Kaijasenergy.lv”. Tālākās vietas ieņēma vietējās komandas: „Yo”, „PSK”, „Hallux”.

 

"Ghetto Basket" boss Raimonds Elbakjans, ņemot vērā Daugavpils un tuvākās apkārtnes komandu augsvērtīgo sniegumu, paziņoja viņa pārstāvēto komandu "ārpus konkursa" cīņā par balvām. Līdz ar to "Sport 2000", "IKI", "Red Bull", "Crocs",  "VEF Rīgas", "Streetbasket" balvas saņēma otrās līdz ceturtās vietas īpašnieces.

 

Dāmu konkurencē sacentās četras komandas. Pirmo vietu bez lielām pūlēm ieguva „Pentano D”. Šajā komandā spēlēja trīs „Daugavpils Universitātes” sieviešu basketbola komandas pārstāves.

Pilnīgi noteikti pirmā „Ghettto Basket” viesošanās Daugavpilī jāuzskata par veiksmīgu. Ļoti iespējams, ka jau tuvākajā laikā Daugavpilī varētu norisināties vēl kāds turnīrs.

 

10. jūnija "Ghetto Basket" laureāti:

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "Kaijasenergy.lv" (Kristaps Dārgais, Toms Broks, Raimonds Elbakjans, Renārs Buivids)

2. "Yo" (ArnoldsSpīķis, Raimonds Repelis, Einārs Kaļva, Raimonds Riteris)

3. "PSK" (Pēteris Dzalbe, Valdis Stalidzāns, Sergejs Komļevs, Sergejs Frolovs)

4. "Hallux" (Nauris Zdanovskis, Vitālijs Jevsejevs, Raivis Vaivods)

5. - 8. "Bez nosaukuma", "Višķi", "BK Bruņinieks", "Info Team".

Sievietes

1. "Pentano D" (Olga Lakomko, Olga Kazakeviča, Kristīna Egle)

2. "Savējās" (Annija Trubina, Santa Baltace, Sanita Beļkeviča)

3. "Skūtais citrons" (Lidija Viktorija Artiševska, Ramona Faikuševska, Anna Kovaļova, Marija Lagune)




Atpakaļ