Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-12-2013

„Liepājas kausā” Daugavpils jaunajām vingrotājām – divas godalgotās vietas


Sporta vingrošanas sacensībās "Liepājas Kauss - 2013", kas 19.decembrī norisinājās Liepājā, Daugavpils jaunās vingrotājas izcīnīja divas godalgotās vietas, informē Daugavpils vingrošanas Olimpiskā centra vadītājs un komandas treneris Aivars Plāte.

Startējot otrajā sporta klasē, otro vietu izcīnīja un kausu ieguva Violeta Vavilova. Kristīne Šervašidze ierindojās ceturtajā, bet Evita Teivāne – piektajā vietā. Valērijai Siņakovai šoreiz sestā, Ksenijai Bogdanovai – septītā, bet Alisei Apinei - desmitā vieta. Pavisam šajā sporta klasē startēja 16 dalībnieces.

Pirmajā sporta klasē 23 jauno vingrotāju konkurencē 3.vietu izcīnīja un kausu ieguva Olga Menzorova. Marija Grigorjeva ierindojās sestajā vietā, bet Ksenija Petrova un Katrīna Dedele dalīja astoto vietu.

Bez mājiniecēm un daugavpilietēm sacensībās piedalījās vingrotājas arī no Ventspils un Rīgas.

Vingrošanas olimpiskais centrs Daugavpilī darbojas kopš 2010.gada septembra. Tā dibinātāji ir olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.

 

Informāciju sagatavoja:

Harijs Vucins, „13.STĀVS” SIA

e-pasts:harijs@13stavs.lv, tālr./fakss: 65421243

Papildus informācija:

Aivars Plāte,Vingrošanas Olimpiskais centrs

e-pasts:aivars.plate@inbox.lv, tālr. 29754050




Atpakaļ