Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-12-2013

Daugavpilī notiks Latvijas Frisbija līgas sabraukuma posms


Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas Frisbija līgas otrais sabraukuma posms, kurā spēlēs arī Daugavpils Universitātes vīriešu komanda.

Latvijas Frisbija līgā šogad piedalās 15 komandas no dažādiem Latvijas reģioniem. Astoņas komandas cīnās par godalgām vīriešu, bet septiņas komandas sieviešu konkurencē. Pirmo reizi turnīrā piedalās arī Daugavpils Universitātes meiteņu komanda, kas spēlē apvienotajā komandā ar valmierietēm.

DU puišu komanda čempionātā piedalās otro reizi un iepriekšējā gadā tika ieņemta sestā vieta. Komandas sastāvs starpsezonā ir diezgan ievērojami mainījies, jo vairāki iepriekšējo gadu pamatsastāva spēlētāji ir absolvējuši universitāti.

Pirmajā sabraukuma turnīrā Rīgā tika piedzīvoti trīs zaudējumi, bet vēl trīs spēles tiks aizvadītas sestdien Daugavpilī. Komandas sastāvā pirmo reizi spēlēs arī leģionārs no Lietuvas. Pretiniekos būs spēcīgas Rīgas komandas „Ultimate Decision”, „Soulfly UD” un „Mind Power Victory”. Ļoti svarīgi būs labi nospēlēt jau pirmajā spēlē pret MPV, ko iepriekšējā sezonā izdevās uzvarēt. UD un „Soulfly” ir komandas, kas pretendē uz Latvijas čempionāta godalgām.

Spēļu sākums rīt plkst. 11:00. Visas spēles norisināsies centrālajā Daugavpils Olimpiskā centra laukumā.

Spēļu kalendārs:

11:00 Daugavpils Universitāte – Mind Power Victory

11:40 Soulfly UD – Ultimate Decision

12:40 Daugavpils Universitāte – Ultimate Decision

13:20 Mind Power Victory – Soulfly UD

14:20 Daugavpils Universitāte – Soulfly UD

15:00 Mind Power Victory – Ultimate Decision

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ