Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-06-2011

Divi Daugavpils vieglatlēti nodrošina vietu Latvijas izlasē


7. jūnijā Valmierā norisinājās starptautiskās vieglatlētikas bērniem, kuri dzimuši no 1998. līdz 2000. gadam. Sacensību uzvarētāji tika arī pie vietas Latvijas izlasē starptautiskās bērnu sacensībās Polijā.

 

Dalībnieku sastāvs Liepājā bija ļoti spēcīgs. Starp startējošajiem bija ne tikai sportisti no Latvijas, bet arī Igaunijas, pie tam sportistiem bija jācīnās ne tikai ar konkurentiem, bet arī ar lielo karstumu. Tā ka, droši var teikt, ka stadionā gāja karsti gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

 

Daugavpils delegācija nostartēja veiksmīgi. Uzreiz diviem mūsu sportistiem izdevās tikt pie pirmajām vietām un ceļazīmēm uz Poliju. Starp 1998. gadā dzimušajām meitenēm nepārspēta palika Anastasija Karpekina. Viņa prata pārvarēt 1 metru un 60 centimetrus augstumā novietoto latiņu. Pirmo vietu starp 1999. gadā dzimušajām meitenēm ieguva cita augstlēcēja Dagnija Ciematniece, kurai bija pa spēkam pārlēkt 1,45 metrus.

 

Abām jaunajām censonēm izdevās tikt Latvijas izlases sastāvā. Augstlēcējas startam sagatavoja Jāzeps Markevičs.

 

Trešo vietu puišiem (1998. dz.g.) augstlēkšanā izcīnīja Filips Klims-Afonskis (viņa rezultāts 1,47 metri), bet trešo vietu bumbiņas mešanā ieguva 2000. gadā dzimušais Dainis Maculevičs, kurš apaļo priekšmetu aizmeta 41 metru un piecus centimetrus tālu.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ