Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-11-2013

Latvijas čempionātā taekvondo Daugavpils dominē


140 dalībnieki no piecām Latvijas pilsētām Ventspilī cīnījās par Latvijas čempionu nosaukumu taekvondo. Daugavpils delegācija attaisnoja uz sevi liktās cerības.

Šoreiz sacensībās vienlaicīgi notika cīņa par medaļām gan olimpiskajā, gan neolimpiskajā taekvondo. Šo disciplīnu atšķirības saistītas ar vēsturiskajiem notikumiem sporta veida dzimtenē Korejā. Daugavpils klubs „Jitae” attīsta olimpisko-dienvidkorejas novirzienu. Tas dod iespēju piedalīties sportistu svarīgākajās sacensībās – olimpiskajās spēlēs.

Aizvadītajās sacensībās daugavpilieši nostartēja veiksmīgi, nodemonstrējot labu tehniku un gatavību. Piedaloties visos vingrinājumos, Daugavpils ieguva 57 dažāda kaluma godalgas: 22 zelta, 16 sudraba un 19 bronzas. Tas ir spilgts apliecinājums tam, ka treneri, vecāki un paši sportisti veiksmīgi strādājuši mērķa sasniegšanai.

Kluba vadība izsaka īpašu pateicību Sporta pārvaldes vadītājam Aleksandram Isakovam par sniegto palīdzību brauciena organizēšanā.

Par uzvarētājiem dažādos vingrinājumos kļuva:

Vlačeslavs Karmazjuks, Romans Brukovs, Gļebs Pozņaks, Aleksandrs Minkevičs (3 zelta godalgas), Kirils Jakovļevs, Kirils Ivanovs (2 zelta medaļas), Nadežda Jefimova (3 zelta medaļas), Jēkabs Medvedevs, Irina Djadinova (2 zelta medaļas), Aleksandrs Nuždins (2 zelta medaļas), Deina Ulme (2 zelta medaļas), Aļģerts Kligulis, Romāns Gomolko.

Visi laureāti tika apbalvoti ar piemiņas diplomiem un medaļām. Komandu vērtējumā „Jitae” ieņēma otro vietu, tikai par pieciem punktiem atpaliek no Rīgas kluba. Tehniskajos meistarības vingrinājumos Daugavpils klubs ieņēma pirmo vietu.

Kluba vadība sveic visus Latgales Taekvondo centra audzēkņus, vadītāju Borisu Ivanovu, kā arī visus sportistus un viņu vecākus ar sasniegtajiem rezultātiem. 22. decembrī Daugavpilī tiks pielikts punkts 2013. gadam ar „Jitae kausa” sacensībām.

Ar plašāku informāciju un laureātu vārdiem var iepazīties šeit: www.jitae.lv




Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ