Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-06-2011

Sporta pasākumi pilsētas svētkos


Daugavpils pilsētas svētku programmas ietvaros pilsētas iedzīvotājiem būs iespēja pavadīt laiku sportiskā gaisotnē, jo tiks piedāvāta plaša sporta programma.

 

Jau piektdien, 10. jūnijā pie Daugavpils Olimpiskā centra pulcēsies Olimpiskās skrējēju dienas dalībnieki, kuri sacentīsies dažādas pakāpes grūtības distancēs. No plkst. 16:00 būs iespēja sacensties ģimenes skrējienā bērniem ar vecākiem (distance 500 metri). Pēc tā tiks doti starti dažādu vecuma grupu sportistiem, sākot ar desmit gadiem (distance 1000 metri) un noslēdzot ar skrējienu dalībniekiem, kuru vecums sasniedz 20 gadus (distance 3km).

 

Plkst. 17:45 starts tiks dots tautas skrējienam, kurā visi dalībnieki bez laika kontroles veiks vienu kilometru, bet 18:00 sacentīsies elites grupa. Meistari veiks piecus kilometrus. Pieteikšanās skrējienam ir bezmaksas. Sīkāk par pieteikšanos www.daugavpilsoc.lv.

 

11. jūnijā pie Olimpiskā centra plkst. 11:30 norisināsies sacensības paukošanā, bet plkst. 14:00 pilsētas iedzīvotājus gaida lieliska izklaide – „Strong man” Latvijas spēkavīru čempionāta trešais posms. Dalībnieki līdz pat vakaram veiks tādus vingrinājumus kā stafete, atlanta akmeņi, krucifikss, pulkstenis, baļķu celšana, auto vilkšana no zemes. Garlaicīgi noteikti nebūs!

 

No plkst. 12:00 līdz 16:00 „Esplanādes” stadionā norisināsies Ulmaņa futbola turnīrs, bet no 12:00 līdz 14:00 pie Daugavpils teātra notiks Latvijas čempionāts pauerliftingā, kur spēka vīri demonstrēs savu spēku stieņa celšanā guļus.

 

No plkst. 11:00 pie tirdzniecības „Solo” sāksies reģistrācijam lielajam un spilgtajam ielu basketbola turnīram „Ghetto Basket”. Visiem dalībniekiem būs iespēja sacensties divās vecuma grupās (1995. dz.g. un jaunāki vai vecāki), kā arī sieviešu grupā. Katrā komandā jābūt pa četriem dalībniekiem. Piesakoties internetā (mājaslapa streetbasket.lv), dalības maksa no cilvēka sastādīs tikai vienu latu, bet notikuma vietā – 2Ls no cilvēka. „Ghetto Basket” strītbola turnīri ir prestižākie visā Latvijā, kuros piedalās milzīgs dalībnieku skaits. Turnīrs norisināsies līdz plkst. 15:00.

 

Protams, ka visos sporta pasākumos dalībnieki tiks pie vērtīgām balvām, bet skatītājus izklaidēs gan sportiskais asums, gan dāvanas un mūzika.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ