Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-11-2013

„Sochin” karatē kluba pārstāvji labi nostartējuši Kauņā


9. novembrī Kauņā norisinājās ikgadējais starptautiskais karatē turnīrs „Tiger Way”, kurā piedalījās 400 dalībnieku no septiņām valstīm. „Sochin Karate Klub” izcēlās ar labiem rezultātiem.

Karatisti no tādām valstīm kā Itālija, Latvija, Lietuva, Baltkrievija, Krievija, Gruzija cīnījās par uzvarām dažādos vingrinājumos un vecuma grupās. Kauņas hallē vienlaicīgi cīņas norisinājās uz 8 tatami.

„Sochin Karate Klub” sacensībās piedalījās ar 10 karatistiem, ar kuriem kopā devās arī divi treneri. Sportistus atbalstīt devās arī viņu vecāki. Arī tas palīdzēja daugavpiliešiem sasniegt labus rezultātus.

Deniss Kuranovs kumite kategorijā ieguva prognozēto pirmo vietu, bet tikpat labi nostartēja arī Armands Grosbergs, kurš kumite ieguva pirmo vietu, pie tam organizatoru kļūdas dēļ viņš bija spiests cīnīties ar vecākiem oponentiem.

Lieliski savas cīņas aizvadīja Julianna Daukšte, kurai pirmā vieta kata kategorijā, kā arī, spītējot savainojumiem, trešā vieta kumite. Santa Reva ieņēma pirmo vietu kumite, kā arī trešo vietu kata kategorijā.

Negaidīti labi nostartēja komandas jaunākais dalībnieks Emīls Mihejevs, kurš prata kata iegūt otro vietu, kam, uzvarot trīs cīņās, pievienoja arī otro vietu kumite.

Trešā vieta Arnoldam Samijlovskim kumite, bet vēl vairāk sportistiem tikai nedaudz pietrūka līdz tikšanai uz pjedestāla – Alisai Ivaņko, Aleksandrai Lebedekai, Nikam Isačenko un Nikolajam Romancevičam.

Kopsummā „Sochin” šajās sacensībās četras zelta, 2 sudraba un trīs bronzas medaļas.

Informāciju sagatavoja: Sochin Karate Klub

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ