Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-11-2013

Daugavpils Domē sveica futbola komandu „Daugava” par izcīnīto 1. vietu 1. līgā


26.oktobrī Latvijas futbola 1. līgā oficiāli 1. vietu un līdz ar to arī ceļazīmi uz Virslīgu nodrošināja Daugavpils BFC "Daugava. Ar šo lielo sasniegumu Daugavpils futbolistus godināja Daugavpils Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis, Latvijas futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.
Jānis Dukšinskis izteica lielu prieku par futbolistu panākumu un uzsvēra, ka zīmīgi, ka sveikšana notiek tieši Lāčplēša dienā. Arī sports ir cīņa, kas katru reizi jāizcīna no jauna un katru reizi sevi jāpierāda. Jānis Dukšinskis Domes vārdā izteica pateicību sportistiem par saliedētu komandu un labu spēli. Novēlēja panākumus jau jaunā līmenī. Futbols Daugavpilī ir viens no populārākajiem sporta veidiem, tāpēc pašvaldība šo sporta veidu atbalstīs arī turpmāk.
Jānis Mežeckis izteica gandarījumu, ka Daugavpils klubs spēja sasniegt šo mērķi. Viņš atzina, ka 1. vieta, tas ir milzīgs darbs. Mežecka kungs novēlēja panākumus Virslīgā  un domāt par krietni augstākiem mērķiem. Mežecka kungs futbolistiem novēlēja labu futbola nākotni!
Futbola kluba pārstāvji izteica lielu pateicību Daugavpils pašvaldībai par atbalstu, ko jūt ik reizi, kad tas nepieciešams, par ieinteresētību.
Latvijas futbola federācijas un Daugavpils Domes vadība pasniedza uzvarētājiem kausu un godam izcīnītās medaļas. Jānis Dukšinskis no Domes dāvināja Daugavpils pilsētas karogu, lai tas ir  talismans un pamats lepnumam par saviem panākumiem un pilsētu.
Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ