Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-06-2011

Vieglatlētika


Krāslavas novada atklātajās meistarsacīkstēs vieglatlētikas trīscīņā ļoti daudz godalgoto vietu ticis Daugavpils jaunajiem censoņiem.

 

4. jūnijā Daugavpils vieglatlēti devās uz Krāslavu, kur sacentās vieglatlētikas trīscīņas disciplīnās tāllēkšanā, augstlēkšanā, mešanas disciplīnās, kā arī jautrajās stafetēs.

 

Augstlēkšanās trīscīņā bija jānoskrien 60 metri, jālec no vietas, kā arī no ieskrējiena. Uzvaras savās grupās no Daugavpils sportistiem ieguva: Ilona Ruža (Daugavpils novads), Renāte Jakubsevičute, Dagnija Ciematniece, Ervīns Vaikulis (Daugavpils novads) un Edmunds Vaikulis (Daugavpils novads).

 

Tāllēkšanas trīscīņā (60 metru skrējiens, lēciens no vietas un ar ieskrējienu) no Daugavpils pārstāvjiem uzvaras šoreiz Laurai Okuņevai un Ervīnam Vaikulim. Jāpiebilst, ka šeit lielu daļu zelta medaļu savāca viesi no Baltkrievijas pilsētas Novopolockas.

 

Mešanas disciplīnās (60 metru skrējiens, lodes grūšana un šķēpmešana) uzvaras Ilonai Ružai, Renāte Jakubsevičutei un Renātam Kokinam. Jauktajās stafetēs uzvaras savās grupās Daugavpils un Ilūkstes apvienotajām komandām, kā arī Daugavpils otrajai komandai, kas uzvarēja D grupā.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ