Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-11-2013

Sporta ziņas


DU basketbolistēm uzvara ar 55 punktu pārsvaru

Sestdien pirmo mājas spēli ar uzvaru atzīmēja Daugavpils Universitātes basketbolistes, kuras viegli izrēķinājās ar Ogres komandu – 87:32. 33 punktus iemeta Santa Baltace.

Daugavpils basketbolistes sestdienas vakarā pilnībā kontrolēja notikumus laukumā, sagraujot pretinieces ar 55 punktu pārsvaru. Jau pēc nospēlētās pirmās ceturtdaļas DU bija vadībā ar 34:6, šo pārsvaru ne tikai droši noturot, bet arī vēl vairāk palielinot. Tikai 32 ielaisti punkti 40 minūšu laikā ir izcils rādītājs.

Rezultatīvākā DU rindās bija Santa Baltace, kura iemeta 12 no 13 divpunktu metieniem, summā iekrājot 33 punktus. 17 punkti Tatjanai Savickai, bet vispār punktus guva 10 no 11 basketbolistēm.

DU komandai tā bija pirmā uzvara sezonas pirmajās trīs spēlēs. Nākamā mājas spēle DU 17. novembrī plkst. 14:00.

 

Savs laukums šoreiz nepalīdzēja

Ļoti neveiksmīgais spēles sākums liedza “Daugavpils” hokejistiem paspēkoties par uzvaru spēlē pret “Ozolnieki/Monarch”. Beigās zaudējums ar 2:7.

Katastrofāli Daugavpils hokejisti aizvadīja pirmās astoņas minūtes, kuru laikā pamanījās ielaist četrus vārtus, pie tam divus no tiem skaitliskajā mazākumā. Trešdaļas izskaņā Edgars Apelis panāca 1:4, bet otrā perioda vidū atkal ielaisti divi vārti un spēle faktiski ar to bija arī noslēgusies.

Atlikušajā pusstundās komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (mums izcēlās Sergejs Tagančikovs), tādējādi mačs noslēdzās ar rezultātu 2:7.

Latvijas jaunatnes čempionātā U16 vecuma grupas komanda ar 9:0 apspēlēja jelgavniekus.

 

“Daugava” nodrošina Latvijas čempionāta bronzas medaļas

Ar panākumu pār Ilūkstes komandu (6:1) Latvijas čempionāta bronzas medaļas sev garantējuši Daugavpils “Daugavas” futbolisti. Trešā vieta garantē vietu nākamā gada Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā.

Sestdien “Celtnieka” stadionā daugavpilieši uzņēma Ilūkstes NSS. Šo spēli var iedalīt divos puslaikos, jo pirmajā ritēja līdzīga spēkošanās, bet otrajā ilūkstieši tika pilnībā iznīcināti.

Spēles rezultātu 20. minūtē atklāja Edgars Jermolajevs, bet Ilūkste vienā no pretuzbrukumiem panāca neizšķirtu – precīzi sita Džemals Džaliašvili. Otrajā puslaikā Ilūkste vairs nespēja izrādīt pretestību, ielaižot piecus vārtus!

Trīs reizes izcēlās Andrejs Kovaļovs, kurš tagad bombardieru sarakstā dala pirmo vietu ar “Skonto” uzbrucēju Artūru Karašausku. Rīgas “Daugava” šajā kārtā negaidīti piekāpās “Jelgavai”, tādējādi Daugavpils “Daugava” priekšlaicīgi garantējusi sev bronzas medaļas.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ