Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-10-2013

Kendo kauss


26. oktobrī Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās Daugavpils atklātais čempionāts kendo. Arī šogad starp dalībniekiem bija uzaicinātie viesi no dažādām Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas pilsētām.

Iesācēju grupā viss notika, kā arī varēja prognozēt. „Musashi” kluba pārstāvis Pāvels Golubevs izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Finālā viņš uzvarēja kluba „Sedna” pārstāvi Ņikitu Šarapovu.

Pieredzējušo cīnītāju grupā izteikts favorīts bija trīskārtējais Daugavpils kendo kausa ieguvējs Iļja Gaimovičs no kluba „Musashi”. Pusfinālā Gaimovičs pieveica Iļju Denisovu, savukārt Edgars Samoilovs pārspēja Pāvelu Jahundoviču. Cīņas sākumā Gaimovičs pārņēma iniciatīvu, taču viss mainījās brīdī, kad Samoilovs prata no pretinieka rokām izsist „šinai”, kas ļāva izlīdzināt rezultātu. Noslēgumā tieši Samoilovs veica izšķirošo sitienu, kas viņam garantēja uzvaru.

Balvu par kaujas garu saņēma Ruslans Jandujevs. Klubs „Musashi” izsaka pateicību par atbalstu Daugavpils Sporta pārvaldei un Latgales Kendo federācijai.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ