Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-10-2013

Florbolisti pirmo mājas spēli noslēdz ar uzvaru pagarinājumā


Ar “Dinaburg/Rēzekne” komandas uzvaru noslēgusies pirmā Latvijas 1. florbola līgas šī gada spēle. Vārtu guvumiem bagātā spēlē Daugavpils un Rēzeknes apvienotā komanda pārspēja “Ogres Vilki” ar 7:6.

Pirms spēles sākuma organizētāji bija parūpējušies par priekšnesumiem skatītājiem un piedāvāja noskatīties nelielu video materiālu par komandas florbolistiem. Pēc viena gada pārtraukuma Daugavpils atkal piedalās Latvijas 1. līgas turnīrā. Sezona tika iesākta ar uzvarām izbraukuma spēlēs, bet tagad pirmais panākums izcīnīts arī mājās.

Mājinieku komanda diez ko viesmīlīga pret viesiem nebija un jau 14. sekundē ar pirmo metienu izvirzījās vadībā – 1:0! Šāds varens sākums gan negarantēja tikpat spožu noslēgumu. Ogres komanda pamazām ieskrējās un pēc pirmā perioda rezultāts jau 2:2.

Otro trešdaļu viesi iesāka ar vēl diviem vārtu guvumiem, panākot 4:2. “Dinaburg/Rēzekne” otrajā trešdaļā divas reizes pietuvojās pretiniekam līdz minimumam, bet trešajā periodā ar diviem vārtu guvumiem pēc kārtas izdevās tikt arī priekšā – 6:5. Viesi 53. minūtē panāca 6:6 un bija jāspēlē pagarinājums.

Tas gan nebija garš, jo jau 20. tā sekundē Aleksandrs Grehovs guva savus otros vārtus spēlē. Sešas piespēles šajā mačā arī Igoram Kalnačam.




Atpakaļ