Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-10-2013

Daugavpils karatistiem 8 medaļas pasaules čempionātā


No 12. līdz 13. oktobrim Serbijas pilsētā Novisadā norisinājās 21. pasaules Shotokan karatē čempionāts (SKDUN – Shotokan Karate-D Union Nation). Daugavpils karatisti ieguva 8 medaļas.

Čempionāts norisinājās Serbijas otrās lielākās pilsētas Novisadas centrā. Vienlaicīgi cīņas norisinājās uz 10 tatami ļoti modernā sporta hallē. Starp dalībniekiem bija ap 1500 sportistiem no 54 pasaules valstīm (plašāka informācija: http://www.skdun.com un www.skdun.lv ). Daugavpili pārstāvēja „Sochin Karate Club”, kas bija JKA Latvija sastāvā.

Kopumā mūsu karatisti iepriecināja trenerus ar astoņām medaļām. Individuāli jāizceļ 13 gadus vecais Deniss Kuranovs, kuram otrā vieta kumitē. 16-17 gadīgo sportistu grupā Arnolds Samijlovskis ieņēma otro vietu.

Absolūtajā kategorijā 18+ Santa Reva bija trešā, bet kumitē individuālajā kategorijā trešā vieta Armandam Grosbergam. Igors Savickis grupa 40+ individuālajā kumitē bija trešais, un arī komandu kumitē (40+) kopā ar Sergeju Ivaņko bija trešais, savukārt komandu kumitē 15+ trešā bija Julianna Daukšte.

Mūsu karatistus trenēja Sergejs Ivaņko un Tatjana Raka. Kluba vadītājs Sergejs Ivaņko.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ