Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-06-2011

Pilsētas svētkos norisināsies „Ghetto Basket” strītbola turnīrs


Biedrība „Streetbasket” šovasar piedāvā ielu kultūras karus – „Ghetto Games”. To ietvaros norisinās Latvijā populārākie ielu basketbola turnīri „Ghetto Basket”, kas 11.jūnijā debitēs Daugavpilī laukumā pie TC „Solo” (Rīgas iela 9). „Ghetto Basket” Daugavpils posma laureātiem būs iespēja talāk cīnīties par galveno balvu – Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz nākamās sezonas Nacionālās Basketbola asociācijas spēli ASV.

 

2010. gada „Ghetto Basket” čempionvienības Jelgavas „Urbanmet” basketbolisti pirms pāris mēnešiem pabija Ņujorkā, klātienē vērojot Ņūdžersijas „Nets” un Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” spēli, tikās arī ar basketbolistiem.

 

Tradicionāli „Ghetto Basket” galvenās balvas izcīņa notiks vecākajā grupā, kurā šovasar sacentīsies 1995. gadā dzimušie un vecāki spēlētāji. Lai sezonas finālsacensībās iekļūtu pašas azartiskākās un aktīvākās komandas, šovasar tiks veidota vienību ranga tabula, ņemot vērā to sasniegtos rezultātus visos turnīros.

 

„Ghetto Basket” turnīros šovasar būs iedalījums trijās vecuma grupās: 1995. gadā dzimušie un vecāki vīrieši; 1996. – 1998. gadā dzimušie jaunieši; 1999. gadā dzimušie un jaunāki zēni. Plānota arī atsevišķa grupa sievietēm, taču tās izspēle atkarīga no komandu atsaucības.

 

Komandu iepriekšēja reģistrācija notiks interneta lapā „Ghettogames.lv”, kā arī būs iespējams pieteikt komandu arī uz vietas. Reģistrācija „Ghetto Basket” turnīram uz vietas notiks no plkst.11.00-12.00, turnīru sakums plkst.12.00. Dalības maksa, reģistrējoties iepriekš internetā, būs Ls 1 par spēlētāju. Ja vienība tiks pieteikta tikai pirms pašu sacensību sākuma, tad dalības maksa būs augstāka – Ls 2,00 par spēlētāju. Lai piedalītos jebkurā no "Ghetto Basket" šīs vasaras turnīriem, ikvienam ”Ghetto Basket” dalībniekam nepieciešams noformēt "Ghetto Games” licenci. Tās cena irLs 1,licence derīga uz visu 2011.gadu.

 

Šogad tiek arī pārraidīti „Ghetto Games” raidījumi LTV7 kanālā katru otrdienu plks.16.35. Ar akārtojumiem trešdienās plkst.23:00, sestdienās 21:30, svētdienās plkst.17:05.

 

„Ghetto Games” atbalsta: „O!Karte”, Latvijas Universitāte, „TIO”, „Sport2000”, Daugavpils pilsētas dome un Sporta pārvalde.

 

Oficiālā informācija: „Ghettogames.lv” un „Draugiem.lv/ghettogames”.

 

Informatīvi atbalsta: „Diena”, „Čas”, „Subbota”, „Tvnet.lv”, „European Hit radio”, „Draugiem.lv”, „Novonews”, „JCDecaux”, LTV7, „Sportacentrs.com”, „Skeitparki.lv”, žurnāls „Sports”.

 

Papildu informācija:

 

„Streetbasket” preses sekretāre Sanda Brūna, mob.tālr.29837235, sanda.bruna@streetbasket.lv




Atpakaļ