Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-06-2011

Sporta ziņas


Pilsētas futbola čempionātā aizvadītas pirmās spēles (03.05)

 

Otrdien un ceturtdien „Esplanādes” stadionā tika aizvadītas pirmās pilsētas futbola čempionāta spēles.

 

Otrdien turnīrs tika atklāts ar „Latgales Ceļdara” un „Ilūkstes” spēli. Ilgu laiku komandas nespēja gūt vārtus, tomēr otrajā puslaikā „Ceļdaris” nosvēra svara kausus savā labā, uzvarot ar 5:2. Trīs vārti Vladimiram Žavoronkovam.

 

Otrajā spēlē „PSK” ar 2:0 pārspēja „RSS-LRC”, sagādājot nelielu pārsteigumu. Ceturtdien savus pirmos mačus aizvadīja arī pārējās četras komandas. Iepriekšējā gada labākā vienība „Ditton-Daugava” nespēja pārspēt „Vikingus” (1:1), kas šogad ir ievērojami pastiprinājusies.

 

Šī arī kļuva par vienīgo pirmās kārtas spēli, kurā netika noskaidrots uzvarētājs, jo ceturtajā mačā „LDZ Cargo” ar 4:1 apspēlēja „Norteks”.

 

„Rīgas kausos” daugavpiliešiem vietas labāko sešiniekā (03.05)

 

Ceturtdien Rīgā tika aizvadītas starptautiskās vieglatlētikas sacensības „Rīgas kausi”, kurās piedalījās sportisti no daudzām pasaules valstīm. Šīs ir prestižākās sacensības Latvijā.

 

Starp dalībniekiem bija ne tikai Baltijas un NVS valstu pārstāvji, bet arī sportisti un sportistes no Āfrikas. Dalībnieku pulkā bija arī vairāki daugavpilieši, kuriem tik spēcīgā konkurencē klājās smagi, bet vairākus rezultātus ir vērts izcelt.

 

800 metru skrējienā dāmām sesto vietu starp deviņām uz starta iznākušajām sportistēm ieguva mūsu jaunā vieglatlēte Valērija Linkeviča, kura finišēja pēc divām minūtēm, 15 sekundēm un 13 simtdaļām.

 

3000 metru skrējienā vīriešiem par godalgām cīnījās 12 sportisti. Nedaudz vairāk nekā pussekundes pietrūka Andrejam Domaņinam, lai izcīnītu ceturto vietu, bet beigās nācās palikt piektajam. Viņa laiks 8:43,66 minūtes. 12. vieta Andrejam Blakunovam.

 

Augstlēkšanā, pārlecot tieši divus metrus, astoto vietu ieguva Konstantīns Markevičs.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ