Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-05-2011

„Lokomotīve” dramatiskā cīņā piekāpjas „Lotos”


Lietainajā svētdienā Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti savā trekā ar 44:45 piekāpās Gdaņskas „Lotos”, ciešot pirmo zaudējumu savu skatītāju priekšā.

 

Sacensību norite bija zem lielas jautājuma zīmes, jo visu dienu lija pamatīgs lietus, bet, neskatoties uz to, tika pieņemts lēmums tomēr dot zaļo gaismu startam. Neziņa par sacensībām aizbiedēja daļu potenciālo līdzjutēju, tādēļ tribīnes nebija pārpildītas.

 

Iesākām mēs ļoti labi. Jau pēc diviem braucieniem rezultāts 9:3 „Loko” labā. Diemžēl viesi pamazām pietuvojās, bet vienu brīdi pat izrāvās vadībā. Vairāki veiksmīgi braucieni ļāva atkal atgūties, un pēc 12. brauciena mums septiņu punktu handikaps. Tas ātri vien tika izsēts, un pirms 15. brauciena vairs tikai 43:40. Tajā Kilmekorpi izmisīgi cīnījās par otro vietu ar zviedru Jonasonu. Vienā no cīņas epizodēm aiz mūsu komandas braucēja muguras braucošais Jonasons krita. Tiesneši pēc video atkārtojumu noskatīšanās nolēma diskvalificēt Kilmekorpi par bloķēšanu.

 

Atkārtotajā startā Kjasts Podžuks izmisīgi cīnījās ar diviem poļiem, taču tik nepieciešamo otro vietu neizrāva, tādējādi beigās mums zaudējums ar 44:45.

 

Labākie „Lokomotīves” rindās bija Kjasts Podžuks, Jonass Kilmekorpi un Romāns Považnijs. Viņiem visiem pa desmit punktiem.




Atpakaļ