Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-05-2011

„Lokomotīve” svētdien centīsies uzvarēt bez Bogdanova


Šo svētdien, 29. maijā Daugavpils „Lokomotīve” pēc ilgāka pārtraukuma atkal atrādīsies savās mājās, uzņemot ļoti spēcīgo Gdaņskas „Lotos”.

 

Pēdējo reizi „Lokomotīves” spīdvejisti mājās sacentās 8. maijā, bet nākamie mači bija paredzēti 22. maijā izbraukumā, taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tie tika pārcelti. Cerēsim, ka svētdien Daugavpils laiks būs pateicīgs sacensību norisei.

 

Ir zināmi svētdienas maču komandu sastāvi. „Loko” rindās pieteikts ir arī Maksims Bogdanovs, bet savainojuma dēļ viņš uz treka nedosies. Atguvies ir Romāns Považnijs, kuram asistēs Kjasts Podžuks, Andžejs Ļebedevs, Nikolajs Klindts, Jonass Kilmekorpi, kā arī vai nu Vadims Tarasenko, vai Jevgēņijs Karavackis.

 

„Lotos”, kas ir viena no spēcīgākajām Polijas 1. spīdveja līgas komandām, uz Daugavpili dosies sekojošā virknējumā: Tomass Jonasons, Magnuss Zeterstrēms, Davids Stahira, Pāvels Hļibs, Renats Gafurovs, Damians Spežs, Dārsijs Vords. Zeterstrēms vēl iepriekšējā sezonā startēja „Grand Prix” seriālā, bet Vords ir divkārtējais pasaules junioru čempions. Arī pārējie braucēji ir ar ļoti cienījamu reputāciju.

 

Sacīkstes sākums svētdien paredzēts plkst. 18:00.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ