Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-06-2013

Daugavpilī sacentīsies svaru stieņa spiešanā guļus


Sestdien, 29.jūnijā, Daugavpilī, Kandavas ielā 17A, norisināsies novada čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma. Sacensības vienlaicīgi būs arī devītais ieskaites posms Latvijas kausa izcīņā pauerliftingā.

Kaut pašlaik vasara pašā zenītā, tik tikko aizvadīti arī Līgo svētki, spēka sportā turpinās aktīva rosība. Jau sestdien Daugavpilī vienuviet pulcēsies atlēti no tuvākas un tālākas apkārtnes, lai noskaidrotu jaunos novada čempionus vienā no trim klasiskās spēka trīscīņas disciplīnām – stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma.

Sacensību gaitā komandas cīnīsies arī par Latvijas kausa ieskaites punktiem – Daugavpils novada čempionāts ir jau devītais no kopā 19 Latvijas kausa posmiem pauerliftingā. Šī būs lieliska iespēja sevi pierādīt arī mājiniekiem daugavpiliešiem, kuri pašlaik vēl nav ar punktiem „atzīmējušies” Latvijas kausa izcīņas kopvērtējuma tabulā. Pirmie sportisti cīņā ar svaru stieni dosies jau plkst.12.

Novada čempionāts rīkots sadarbībā ar Daugavpils domes sporta pārvaldi. Sacensību mērķis ir ne tikai sportistu meistarības paaugstināšana un jauno novada čempionu noskaidrošana, bet arī spēka sporta un veselīga dzīvesveida popularizēšana Latvijā, iesaistot spēka sporta kustībā jaunus interesentus no visiem Latvijas reģioniem. Visus Latvijas Pauerliftinga federācijas (LPF) rīkotos pasākumus atbalsta arī spēka sporta preču interneta veikals www.sp.lv

 

Papildus informācija: www.powerliftings.lv

Kontaktinformācija: mediji@sp.lv

Video rullītis Latvijas kausa izcīņas posmiem: http://youtu.be/-MeZvfO05R4




Atpakaļ