Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-05-2011

Sporta ziņas


Brīvā cīņa (23.05)

 

Daugavpils jaunais brīvās cīņas cīkstonis Konstantīns Astašonoks veiksmīgi nostartējis sacensībās Igaunijā, kur ieņēma otro vietu.

 

No 20. līdz 21. maijam Igaunijas pilsētā Viljandi norisinājās starptautiskās sacensības brīvajā cīņā. Starp dalībniekiem bija sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas. Vislabāk no daugavpiliešiem nostartēja Konstantīns Astašonoks, kurš svara kategorijā līdz 60 kilogramiem piekāpās tikai finālcīņā, ieņemot otro vietu. Piektajā vietā ierindojās Iļja Tarasovs.

 

Novuss (23.05)

 

Sestdien Poļu ģimnāzijā tika aizvadītas „Čempionu sacensības” novusā, uz kurām sapulcējās 30 dalībnieku. Par uzvarētāju kļuva daugavpilietis Jevgēņijs Sjutrukovs.

 

Starp dalībniekiem bija ne tikai Daugavpils, bet arī Rīgas, Rēzeknes, Valmieras, Ventspils, Cesvaines, Naujenes un citu pilsētu sportisti. Iegūstot 21 punktu, par sacensību uzvarētāju kļuva Jevgēņijs Sjutrukovs. Par vienu punktu mazāk bija valmierietim Aivaram Goltam, bet godalgoto trijnieku (18 punkti) noslēdza Uldis Kampāns no Jēkabpils. Uzreiz aiz labāko trijnieka palika mūsu pilsētas pārstāvis Aleksandrs Rakovskis.

 

Sjutrukovam tā bija otrā uzvara „Čempionu sacīkstēs”, kuras aizritēja jau 23. reizi. Turnīra galvenais tiesnesis bija Henriks Tarvids.

 

Velomaratons (23.05)

 

Daugavpils Triatlona centra „Jaunība” pārstāvji nedēļas nogalē piedalījušies sacensībās Jūrmalā, kā arī Rīgā.

 

Sestdien mūsu komanda startēja 60 kilometru velomaratonā, kurā piedalījās ap 500 dalībniekiem. Šajā konkurencē lieliski nostartēja Rihards Ganuļevičs, ieņemot sesto vietu, bet savā vecuma grupā 20+ viņam trešā vieta. 11. vieta kopējā ieskaitē Oļegam Andrejevam, bet 30+ grupā viņš bija trešais. Komandu ieskaitē daugavpilieši ieņēma otro vietu, bet individuāli savās vecuma grupās vēl kādam tikt labāko trijniekā neizdevās.

 

Svētdien Nordea Rīgas maratonā Oļegs Andrejevs pusmaratona distanci noslēdza ar 16. vietu, bet 10 kilometru skrējienā Rihards Ganulevičs bija astotais.

 

Vieglatlētika (23.05)

 

Sestdien Līvānu novada sacensībās vieglatlētikā veterāniem labi nostartēja Irīna Fjodorova un Aleksandrs Vnukovs, katrs tiekot pie divām godalgām.

 

Fjodorova ieņēma otro vietu gan 100 metru skrējienā (15,19 sekundes), gan arī tāllēkšanas sektorā (4,17 metri). Vnukovs tāllēkšanā bija pirmais (4,21 metrs), bet augstlēkšanā palika otrais, pārvarot 1,25 metrus augstu novietoto latiņu.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ