Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-05-2011

Sporta ziņas


„Daugavas” futbolisti uzvar ar 6:0 (23.05)

 

Latvijas futbola Virslīgas čempionātā pie iespaidīgas uzvaras tikusi Daugavpils „Daugava”, kas viesos ar 6:0 sagrāva „Olimpu”.

 

Pēc uzvaras savā laukumā pār gulbeniešiem (2:0), šoreiz daugavpilieši viesos tikās ar vienu no vājākajām čempionāta komandām „Olimps”. Pirmajā aplī „Celtnieka” stadionā uzvarēt izdevās tikai pašā mača galotnē, bet šoreiz viss notika krietni vieglāk.

 

Jau piektajā minūtē rezultātu atklāja Valērijs Afanasjevs, bet pēc brīža 2:0 panāca Mihails Ziziļevs. Līdz pārtraukumam vēlreizi izcēlās Afanasjevs, kā arī Igors Dudņiks un Andrejs Kovaļovs. Pēc nospēlētām 45 minūtēm iespaidīgais 5:0! Punktu spēlei otrā puslaika sākumā ar realizētu 11 metru soda sitienu pielika Jurijs Sokolovs.

 

Turnīra tabulā „Daugava” nostabilizējusies trešajā vietā.

 

BFC Daugava piekāpjas rēzekniešiem (23.05)

 

Latvijas 1. futbola līgā ar zaudējumu nācies samierināties „BFC Daugava” spēlētājiem, kuri neprata noturēt vienu vārtu pārsvaru pret Rēzeknes BJSS.

 

Pēc zaudējuma sezonas atklāšanas spēlē pret „Audu”, daugavpilieši bija uzņēmuši labu tempu, tiekot galā ar vairākām spēcīgām komandām. Turpināt iesākto tradīciju neizdevās, kaut arī sestdienas spēlē „Esplanādes” stadionā daugavpiliešiem izdevās izvirzīties vadībā pēc Māra Jasvina precīzā sitiena. Viesi ātri atspēlējās, bet otrā puslaika otrajā pusē guva divus bezatbildes vārtus – 3:1.

 

Nākamā spēle paredzēta 29. maijā pret „Varavīksni”.

 

Spīdveja mači pārcelti (23.05)

 

Svētdien Polijas pilsētā Ludžā Polijas 1. spīdveja līgas izbraukuma mačus bija paredzēts aizvadīt Daugavpils „Lokomotīvei”, bet lietus dēļ sacensības nenotika.

Uz Ludžu Daugavpils komanda devās bažīgā noskaņojumā, jo savainojumu dēļ nevarēja startēt Maksims Bogdanovs un Romāns Považnijs. Abi gan tika pieteikti sacensībām, jo citu „Loko” braucēju koeficientu summa bija pārāk maza. Lai nu kā, pēc dalībnieku prezentācijas maču sākums tika pārcelts par pusstundu, bet pēc tā tika nolemts, ka spīdvejisti uz treka nemaz nedosies. Polijā lija pamatīgs lietus, kā rezultātā normāli aizvadīt sacensības nebūtu iespējams.

 

Tiek paredzēts, ka komandas savā starpā tiksies 10. jūnijā.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ