Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-06-2013

Pilsētas svētku laikā Daugavpils strītbola čempionāta 1.posms


8. jūnijā pie tirdzniecības centra „Solo” jau kārtējo gadu pēc kārtas norisināsies Daugavpils ielu basketbola čempionāts. Pirmais no pieciem paredzētajiem posmiem sāksies plkst. 11:00.

Šogad Daugavpils ielu basketbola čempionātā ir paredzēti pieci posmi. Pirmais no tiem 8. jūnijā Rīgas ielā starp Ģimnāzijas un Cietokšņa ielām, bet nākamie posmi paredzēti Grīvā, Ķīmijā, Jaunforštadtē, kā arī Vienības laukumā. Informācija par pārējo posmu norises laikiem tiks precizēta, bet lielais finālposms septembra sākumā Vienības laukumā.

Sestdien pie tirdzniecības centra „Solo” sacensības sāksies plkst. 11:00, bet reģistrācija no 9:00 līdz 10:20. Katrā komandā var pieteikt maksimums četrus spēlētājus, bet vienlaicīgi uz laukuma būs pa trīs spēlētājiem vai spēlētājām. Spēles ilgums sešas minūtes, bet finālos – septiņas.

Spēlētāji turnīra gaitā varēs piedalīties dažādos konkursos, kā arī iegūt vērtīgas balvas. Tāpat būs iespēja baudīt mūziku, plašāk iepazīties ar spīdveja un citām sporta aktualitātēm pilsētā. Turpat blakām notiks arī ielu vingrotāju sacensības (sākums plkst. 15:00).

Cīņa par medaļām būs sekojošās vecuma grupās:

2000. gadā dzimušās meitenes un jaunākas

1997. – 1999. gadā dzimušās meitenes

1996. gadā un agrāk dzimušās meitenes

1997. gadā dzimušie puiši un jaunāki

1996. gadā un agrāk dzimušie

 

Dalība sacensībās bezmaksas! Papildinformācija: sport@daugavpils.lv

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ