Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-05-2011

„Daugava” mājās apspēlē „Gulbeni”


 Daugavpils“Daugavas” futbolisti trešdienas vakarā “Daugavas” stadionā ar 2:0 pārspēja “Gulbenes” futbolistus, nostiprinoties trešajā pozīcijā turnīra tabulā.

 

Latvijas futbola Virslīgas pirmo apli daugavpilieši noslēdza ar 14 punktiem, kas deva trešo vietu. Otrais aplis iesākās jau trešdien, kad savu skatītāju priekšā uzņēmām vienu no lielākajiem sezonas pārsteigumiem „Gulbeni”. Jāsaka, ka pretinieku rindās bija vairāk Daugavpils futbola skolas audzēkņi, tādēļ spēle solījās būt interesanta.

 

Jau no pirmajām minūtēm iniciatīvu pārņēma „Daugava”, kas krietni vairāk kontrolēja bumbu, bet viesi izteikti spēlēja no aizsardzības. Neskatoties uz lielo pārsvaru bumbas kontrolē, pirmajā puslaikā bīstamu momentu pie pretinieku vārtiem praktiski nebija. Bija iespējas izcelties Dmitrijam Kozlovam un Valērijam Afanasjevam, bet tas arī viss.

 

Pēc pārtraukuma mājinieki sāka spēlēt mazliet interesantāk, arvien vairāk izmantojot tālās piespēles. Tas deva rezultātu, jo bīstamu momentu palika arvien vairāk. Tā, vienā no epizodēm pavisam nedaudz virs vārtu pārliktņa uzsita Andrejs Kovaļovs, kuram tā bija pirmā spēle jaunajā sezonā. Tieši Kovaļovs 55. spēles minūtē kļuva par vienu no varoņiem. Pēc Afanasjeva izpildītā stūra sitiena Kovaļovs pasita bumbu uz tālo vārtu stabu, kur to vārtos pāradresēja Dmitrijs Kozlovs. Pirmie vārti jaunajā sezonā Krievijas leģionāram.

 

„Gulbene” nedaudz aktivizējās, bet drīz vien „Daugava” guva otros vārtus. Pēc Afanasjeva piespēles bumbu no metriem 20 fantastiskā stilā vārtos ieraidīja Igors Dudņiks. Atlikušajā laikā visi viesu centieni gūt izlīdzinājuma vārtus bija nesekmīgi. Praktiski vienīgais moments gūt vismaz goda vārtus bija Arevšatam Hačatrjanam, bet Māris Eltermanis bija vietā. „Daugavai” uzvara ar 2:0 un trešā vieta turnīra tabulā.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ