Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-05-2013

Karatē čempionāts „Daugavpils Fortress”


Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās Starptautiskais bērnu – jauniešu karatē čempionāts „Daugavpils Fortress”, ko rīkoja Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” (prezidents Andrejs Komars, 6. dans) sadarbībā ar Daugavpils Sporta Pārvaldi un Pilsētas domi, un ar „Sport 2000” atbalstu.

Čempionātā piedalījās vairāk kā 100 karatisti no Lietuvas un Latvijas. Daugavpili čempionātā pārstāvēja jaunie sportisti no Karatē Akadēmijas „LFSKA”. Kopā tika sadalīti 24 medaļu komplekti dažādās vecuma grupās KATA, KUMITE un komandu KUMITE kategorijās.

Daugavpilij pirmās vietas savās kategorijās izcīnīja: Aleksandra Petrovska, Edvards Juršens, Vladislavs Kaveckis, Ēriks Medņikovs (divreiz), kā arī komandu KUMITE ar komandas sastāvu: S. Kudlis, M. Dikušins un R. Miglāns.

Čempionāta gaitā tika noteikts Labākais klubs, par katru godalgoto vietu katram klubam tika piešķirti punkti. Šogad, kopsummā nopelnot 64 punktus, par labāko kļuva klubs „ALFA” (vadītājs A. Valuntonis) no Panevēžas. Viņiem tika pasniegts speciāls „Grand Prix Daugavpils Fortress” kauss. Otrā vieta, izcīnot kopā 62 punktus, Daugavpils Karatē Akadēmijai „LFSKA”un trešā vieta – karatistiem no Latgales kluba „SATORI”, nopelnot kopsummā 32 punktus.

Čempionāta svinīgajā atklāšanas ceremonijā ar uzrunu uzstājās Lietuvas Karatē Federācijas vice – prezidents Alfonsas Valuntonis un Daugavpils cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis. Visu klubu vadītājiem un arbitriem tika pasniegtas piemiņas dāvanas, kā arī Vitālijs Goršečņikovs saņēma 2. dana sertifikātu – par pagājušajā gadā veiksmīgi nokārtoto dana eksāmenu mūsdienu karatē patriarham K. Funakoši (10. dans, ASV).

            Atklāšanas ceremonijas parādi papildināja un viesus priecēja deju kolektīva „A. Boginiča deju skola” (vadītājs Aleksandrs Boginičs) uzstāšanās un Ērika Medņikova KATA izpildījums vijoļu dueta Viktorijas un Anastasijas Kacs pavadībā.

Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas čempionāta viesiem un dalībniekiem par lielisku Karatē pasākumu!

            Detalizētāka informācija pieejama Karatē Akadēmijas mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

Foto: „LFSKA” vadītāji, arbitri un godalgoto vietu ieguvēji

Autors: info „LFSKA”




Atpakaļ