Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-05-2013

D.Dribinceva memoriālā uzvar Ļebedevs


Par Dmitrija Dribinceva memoriāla uzvarētāju kļuva Andžejs Ļebedevs, kurš sīkstā cīņā apsteidza Ķastu Puodžuku un Romānu Považniju. Tikai sestais palika Grigorijs Laguta.

Piektdienas vakarā Daugavpils spīdveja trekā norisinājās Dmitrija Dribinceva piemiņas sacensības, kurās startēja Latvijas, Krievijas un Polijas spīdvejisti. Starp dalībniekiem bija arī pilsētā iecienītais braucējs Grigorijs Laguta, kuram arī tika atvēlēta favorīta loma.

Laguta gan nespēja nobraukt tik labi kā vēlētos. Jau pirmajā braucienā viņš piekāpās polim Jendžejevskim, vēlāk vienreiz tika arī diskvalificēts, bet pēdējā 20. braucienā palika trešais. Ar deviņiem punktiem augstāk par sesto vietu tikt neizdevās.

Visu sacensību garumā vadībā atradās Ķasts Puodžuks un Andžejs Ļebedevs, kuri savā starpā tikās tikai 20. braucienā. Šis brauciens izvērtās par zelta braucienu, jo tajā vēl startēja arī Romāns Považnijs un Laguta. Par lielāko neveiksminieku kļuva Puodžuks, kurš tika diskvalificēts par pāragru startu.

Atkārtotajā startā Považnijs ļoti sīvā cīņā apsteidza Ļebedevu, nodrošinot sev trešo vietu. Otrais summā ar 12 punktiem Puodžuks, bet ar 13 punktiem uzvarēja Ļebedevs. Iepriecināja gados jaunais Jevgeņijs Kostigovs, kurš ar septiņiem punktiem ieņēma devīto vietu, nevienā braucienā nepaliekot bez punktiem.




Atpakaļ