Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-05-2013

Karatistiem panākumi starptautiskās sacensībās Jelgavā


11. maijā Jelgavā norisinājās starptautiskās sacensības karatē „Open Karate championship – Jelgava 2013”. „Sochin karate club” (vadītājs Sergejs Ivaņko, 3. dans)  tās bija pirmās sacensības kluba pastāvēšanas vēsturē.

Starts izdevās sekmīgs, jo astoņi sportisti kopumā ieguva 18 godalgas, kuras tika piešķirtas trīs kategorijās – kata, kumitē, sumo.

Kata grupā zelta medaļas Alisa Ivaņko un Emils Mihejevs, savukārt sumo labākais bija Deniss Kuranovs. Vērts piebilst, ka Ivaņko startēja ar nopietnu savainojumu, kas padara viņas panākumu vēl ievērojamāku. Viņai arī bronzas medaļas kumite un sumo.

Vairāki skolas audzēkņi ar karatē nodarbojas tikai dažus mēnešus, tādēļ viņu sasniegumi īpaši jāizceļ. Emīls Mihejevs ieguva pirmo vietu kata kategorijā, kā arī otrās vietas kumitē un sumo. Juliāna Daukšte līdz sacensībām bija trenējusies šajā sporta veidā vēl mazāk, bet tas netraucēja viņai iegūt bronzu kumitē!

Vladislavam Romancevičam divas bronzas medaļas kumitē, pie tam divās dažādās vecuma grupās! Viņa arī bronza kata kategorijā, bet sudrabs, piekāpjoties finālā tikai ar vienu punktu, Denisam Kuranovam.

Bronzas medaļas arī Nikam Isačenko un Armandam Grosbergam.

Jau nākamajā dienā sacensībās Salaspilī vēl nopietnākā konkurencē Romancevičs ieguva bronzu sumo un sudrabu kumitē, kā arī ceturto vietu komandu kumitē.

Bronzu šajās sacensībās aizraujošā cīņā ieguva Deniss Kuranovs. Kopumā divu dienu laikā karatistiem 21 medaļa. Karatē skola izsaka pateicību par atbalstu vecākiem – Aleksejam Mihejevam, Ivaram Grosbergam, Vladimiram Romancevičam.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ