Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-05-2011

Sporta ziņas


Duatlons (17.05)

 

14. maijā Pērnavā norisinājās 1. Baltijas kausa izcīņas etaps duatlonā, kurā startēja arī vairāki Daugavpils sportisti, bet Gļebs Šakeļs uzvarēja savā vecuma grupā.

 

Igaunijas pilsēta Pērnavā aizvadītajās brīvdienās tika aizvadīts otrais Igaunijas, kā arī pirmais Baltijas kausa izcīņas etaps duatlonā. Uz sacensībām ieradās sportisti ne tikai no Baltijas valstīm, bet arī no Ukrainas, Krievijas un Baltkrievijas.

 

No Daugavpils sportistiem vislabāk klājās jaunajam Gļebam Šakeļam, kurš savā vecuma grupā izcīnīja uzvaru (distance: 1,5km skriešana, 3,5km riteņbraukšana, 0,5km skriešana). Elites grupā (6km skriešana, 21km riteņbraukšana, 3km skriešana) piekto vietu ieguva Oļegs Andrejevs.

 

Veterānu grupā no 40 līdz 49 gadiem trešais bija Aivars Uzuls, bet 50+ grupā ceturtais palika Anatolijs Levša.

 

 

Airētāji sacentās Jūrmalā (17.05)

 

14. maijā Jūrmalā tika aizvadītas šīs pilsētas atklātās meistarsacīkstes airēšanā, uz kurām devās arī Daugavpils airētāji.

 

Visi sportisti sacentās 1000 metru distancē, pie tam priekšbraucieni norisinājās no atsevisķa starta. Divniekos starp 1993. gadā dzimušajiem pārliecinošu trešo vietu ieņēma mūsu duets Vjačeslavs Gorins ar Maksimu Jepifanovu.

 

Starp meitenēm vienīgās dalībnieces bija Ksenija Gaujeniete un Karīna Dedele, kurām tad arī  tika uzvara. Līdzīgs liktenis arī Viktorijai Vedļai ar Ludmilu Ivanovu savā vecuma grupā.

 

 

 

Vasaras futbola sezona ir atklāta (17.05)

Svētdien „Futbola dienā” oficiāli tika atklāta pilsētas futbola meistarsacīkšu vasaras sezona. Par mini turnīra uzvarētājiem kļuva „Ditton-Daugava” spēlētāji.

15. maijā visā Latvijā tika atzīmēta „Futbola diena”. Izņēmums nebija arī Daugavpils, kur norisinājās pasākumi ne tikai priekš mazajiem censoņiem, bet arī norisinājās pilsētas futbola komandu zibensturnīrs. Vienas spēles ilgums sastādīja 30 minūtes, bet neizšķirta gadījumā viss izšķīrās 11 metru soda sitienu sērijās.

 

Līdz labāko četriniekam izdevās aizkļūt Ilūkstes, „Ditton-Daugava”, „Latgales Ceļdaris” un „PSK”. Pusfinālos „Ditton” uzvarēja „PSK” (2:0), bet „Ceļdaris” pārspēja ilūkstiešus ar 3:0. Lielajā finālā pārāki izrādījās „Ditton-Daugava” futbolisti, pārspējot pretinieku ar 3:1. Maija izskaņā startēs pilsētas futbola čempionāts.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ