Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-05-2013

“Lokomotīve” aizraujošā cīņā izcīna pirmo uzvaru


Daugavpils“Lokomotīves” spīdvejistiem beidzot izdevies uzvarēt Polijas 1. spīdveja līgā. Svētdienas sacīkstēs ar 54:36 tika uzvarēti Ostruvas “Ostrovia” braucēji.

Sezonu daugavpilieši iesāka neveiksmīgi, piedzīvojot divus zaudējumus. Jāsaka, ka laikapstākļudēļno paredzētajām piecām sacīkstēm tika aizvadītas tikai divas. Šajā ziņā vēl sliktāka situācija bija Ostruvas komandai, kas trekā izbrauca tikai vienu reizi, uzvarot Lodzas “Orzel”, ar ko 12. maijā izbraukuma cīņa paredzēta “Lokomotīvei”.

Pret Ostruvas komandu “Loko” sāka nepārāk veiksmīgi, jo vēl pēc piektā brauciena bija neizšķirts, tomēr pamazām mūsējie sāka izrauties, beigās uzvarot ar solīdo 54:36. Ļoti labi brauca juniors Andžejs Ļebedevs, kurš kopā ar bonusiem savāca maksimālo punktu skaitu. Četras uzvaras un 12 punkti Ķastam Puodžukam, bet lietderīgi brauca arī Maksims Bogdanovs, Romāns Považnijs un Jonass Kilmekorpi. Ne tik labs bija Vadims Tarasenko, bet Ivans Pļešakovs atveda vienu punktu, pie tam to pašu, aizstumjot moci līdz finišam, jo noslāpa motors.

“Lokomotīvei” tā bija pirmā uzvara jaunajā sezonā. Nākamās sacīkstes Daugavpilī notiks 17. maijā, kad spīdvejisti no Latvijas, Krievijas un Polijas cīnīsies par D.Dribinceva memoriāla galveno balvu.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ