Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-05-2011

Domē sveica daiļslidotāju Denisu Vasiļjevu


 

Daugavpils jaunais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs lieliski nostartējis starptautiskajās sacensībās Francijā „Rooster Cup 2011”, uzvarot savā vecuma grupā. 12. maijā viņš kopā ar mamu Regīnu Vasiljevu un treneri Jeļenu Ivanovu bija uzaicināti uz Domi, kur saņēma apsveikumus no pašvaldības vadības.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka zina visas grūtības un pārdzīvojumus, ko Denisam nācās pārvarēt, bet tas izdevās, tātad ir raksturs, talants. Deniss pats atzinās, ka nācās ļoti saņemties, pirms starta dūša bija papēžos.

Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs atzina, ka Denisam ir potenciāls, bet nedrīkst apstāties pie sasniegtā, jāpilnveidojas un jātic savam potenciālam.

Deniss Vasiljevs izteica pateicību skolai, pilsētai par to, ka ir iespējas trenēties, piedalīties sacensībās un uzvarēt.

Arī mamma Regīna Vasiljeva pateicās skolai- Krievu vidusskolai- licejam par sapratni un atbalstu.

Trenere Jeļena Ivanova, pastāstīja, ka nosprausto uzdevumu Deniss veiksmīgi izpildījis. Viņš ir neatlaidīgs, talantīgs, tāpēc strādās tālāk uz jauniem sasniegumiem. Protams, gan trenerim, gan sportistam galvenais mērķis ir Olimpiskās spēles, bet līdz tam vēl krietns gabals ejams.

Domes vadītāji izteica ticību Denisa spēkiem, izteica pateicību par to, ka ar saviem sasniegumiem Deniss popularizē pilsētas vārdu pasaulē un daiļslidošnu pilsētā. Liela pateicība bija izteikta vecākiem un otrajai mammai- trenerei, par ticību, ieguldīto darbu un atbalstu.

“Lai pilsētā attīstās sports, īpaši daiļslidošana, lai tai vienmēr būtu atbalsts.”, savai pilsētai novēlēja Deniss.

„Rooster Cup 2011” ir prestižas jauno daiļslidotāju sacensības Francijā, kuras norisinās Kurbevuā apgabalā netālu no Parīzes. Tajās piedalās no daudzām pasaules valstīm. Deniss savā vecuma grupā startēja kopā ar Šveices, Japānas, Dienvidāfrikas, Francijas, Igaunijas, Rumānijas un Krievijas sportistiem. Kopumā startēja 12 slidotāji. Deniss lieliski nostartēja gan pirmajā, gan otrajā sacensību dienā. Īsajā programmā viņš savāca 38,01 punktu, bet izvēles programmā 71,66 punktus. Vasiļjevam labākais rezultāts gan pirmajā, gan otrajā sacensību dienā un summā 109,67 punkti, savukārt tuvākajam sekotājam no Šveices par 14 ar pusi punktiem mazāk. Deniss vēl pavisam nesen uzvarēja „Burvīgajās slidās”, kā arī bijis daudzkārtējs citu starptautisko sacensību laureāts.  

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ