Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-03-2013

Domē sveica Eiropas čempioni Anastasiju Grigorjevu


28. martā Daugavpils Domē sveica cīkstoni Anastasiju Grigorjevu par uzvaru Eiropas čempionātā.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova Domes vārdā apsveica sportisti un viņas treneri Sergeju Kursīti ar lielo panākumu. Pilsēta lepojas ar saviem sportistiem, kuri ar uzvarām popularizē arī Daugavpils vārdu.

Sportisti apsveikt bija ieradies arī Latvijas Cīņas  federācijas prezidents Dzintars Urbančiks. Sportisti sveica Sporta pārvalde un Daugavpils olimpiskais centrs.

Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs izteica lielu lepnumu par sasniegumu un novēlēja Anastasijai Pasaules čempiones titulu un medaļas Olimpiskajās spēlēs. Anastasija ir lielisks piemērs tam-  ja ir mērķis un neatlaidība, tad sasniegt var daudz.

Daugavpils Olimpiska centra vadītājs Uldis Pastars uzsvēra, ka Anastasija ir ļoti talantīga, neatlaidīga, mērķtiecīga, tādu sportistu nav daudz.

Cīņas federācijas prezidents Dzintars Urbančiks izteica pateicību Anastasijai Grigorjevai, trenerim Sergejam Kursītim un Daugavpils pilsētai par šo sasniegumu un cīņas sporta popularizēšanu.

Anastasija Grigorjeva pastāstīja, ka uzvara ir kopīgs darbs ar treneri. Uzvara ir liels stimuls strādāt tālāk. Sacensībās bija grūti, daudz pārdzīvojumu, bet tieši trenera miers un pārliecība par sportistes spējam ļoti palīdzēja. Uz šīm sacensībām Anastasija devās ar lielu satraukumu, jo viņa brauca jau ka favorīte, bet cīņas spars bija stiprāks par pārdzīvojumiem.

Sergejs Kursītis ir lepns arī par to, ka Eiropas cīkstoņu reitingā Anastasija ir 1. vietā. Tagad galvenais ir noturēt šo līmeni un iet uz priekšu. Treneris pateicās Domei, Olimpiskajam centram, federācijai par atbalstu, jo bez tā nebūtu gaidīto panākumu.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pasniedza Domes Goda rakstus Anastasijai Grigorjevai un Sergejam Kursītim par 1. vietu Eiropas čempionātā un pilsētas vārda popularizēšanu. Domes vārdā priekšsēdētāja izteica pateicību Cīņas federācijai par sadarbību un atbalstu Daugavpils cīkstoņiem.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ