Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-03-2013

12. martā ASV studentu komanda tiksies ar Daugavpils pilsētas hokejistiem (VIDEO)


Daugavpilī 12. martā gaidāma vēl nebijusi hokeja spēle, kurā savā starpā tiksies ASV studentu vienība „Liberty Flames” un Daugavpils pilsētas komanda. Spēles sākums plkst. 19:00.

1. martā Daugavpils BJSS konferenču zālē viesojās Viktors Podlužnijs un Džons Makintošs, kuri kopā ar Daugavpils Sporta pārvaldes vadītāju Aleksandru Isakovu un BJSS direktoru Imantu Utinānu pastāstīja plašāk par gaidāmo maču.

Spēli Daugavpilī un „Liberty Flames” turneju Latvijā organizē biedrība „Атлеты в действии”, kuras mērķis ir popularizēt sportu dažādās pasaules valstīs. Pateicoties sadarbībai ar Daugavpils Sporta pārvaldi, 12. martā Daugavpils Ledus hallē plkst. 19:00 ASV studentu komanda „Liberty Flames” aizvadīs pārbaudes spēli pret Daugavpils pilsētas apvienoto komandu. Šīs turnejas mērķis nebūs aizvadīt tikai šo hokeja spēli, bet arī plašāk iepazīties ar studentu, bāreņu un kristiešu dzīvi Latvijā, jo notiks tikšanās ar DU audzēkņiem un bērnu nama „Priedīte” bērniem.

„Liberty Flames” pirms trīs gadiem jau viesojās Krievijā, kur aizvadīja vairākas sīvas spēles ar Krievijas 1. līgas komandām. Šī Virdžīnijas štata komanda cer ar savu atbraukšanu popularizēt hokeju Daugavpilī, kā arī Tukumā un Jelgavā, kur viesosies pēc mūsu pilsētas apciemošanas.

Organizācijas pārstāvis kanādietis Džons Makintošs, apskatot Daugavpils sporta bāzes, bija ļoti patīkami pārsteigts par redzēto, tādēļ cer, ka arī pati spēle neliks vilties. Preses konferences laikā viņš atcerējās, ka savulaik pasaules hokeja čempionāta laikā viņš bija sajūsmā par Latvijas hokeja fanu atbalstu savai izlasei.

Šāds hokejs Daugavpilī vēl nav bijis! Biļešu cenas bērniem, studentiem un pensionāriem būs 50 santīmi, bet pieaugušajiem viens lats.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ