Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-01-2013

Tika sadalītas boksa medaļas


No 26. līdz 27. janvārim norisinājās Daugavpils BJSS atklātās meistarsacīkstes boksā, kuras kalpoja kā labs sparingtreniņš, jo starp dalībniekiem bija arī viesi no dažādām Igaunijas, Lietuvas, kā arī Latvijas pilsētām.

Galvenais mērķis bija iegūt sacensību pieredzi, kā arī analizēt bokseru kļūdas un gatavību pirms atbildīgajiem startiem. Šīs bija arī pirmās atlases sacensības 2013. gada Latvijas Jaunatnes olimpiādei. Neskatoties uz spēcīgo dalībnieku sastāvu, lielāku medaļu ražu novāca Daugavpils sportisti. Par čempioniem kļuva 12 bokseri, bet vēl 11 ieguva otrās vietas.

Pirmās vietas ieguva sekojoši daugavpilieši: Rauls Konstantinovs, Sandis Aleinikovs, Jurijs Petrovs, Ņikita Zujevs, Edvīns Kotels, Kirils Vasiļjevs, Jurijs Smolko, Ņikita Atrahimovičs, Evanders Servuts, Dmitrijs Zaharovs, Ņikita Lemjakins un Farhads Artikovs.

Īpašu balvu par cīņasgribu saņēma Edgars Koržeņevskis. Apmierināts ar sacensību līmeni bija Daugavpils BJSS galvenais treneris Vladislavs Sokolovs: „Mūsu sacensības var pielīdzināt Baltijas čempionāta līmenim. Pirmo reizi redzēju Daugavpilī tik daudz viesu no citām Latvijas pilsētām, kā arī Igaunijas un Lietuvas. Daudzi BJSS audzēkņi sevi parādīja no labākās puses. No daudziem bokseriem gan biju cerējis sagaidīt labākus rezultātus. Tagad cītīgi trenēsimies, lai novērstu nepilnības.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 

 




Atpakaļ