Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-12-2012

DU uzvara, kas ļauj nostiprināties 6. vietā


Piecu setu cīņā „Daugavpils Universitātes” volejbolisti savā laukumā ar 3:2 pārspēja tuvāko sekotāju Schenker līgā „Poliurs/Ozolnieki”. Mūsējie turnīra tabulā atrodas sestajā pozīcijā.

Spēli Daugavpilī labāk iesāka viesi, kuri arī uzvarēja pirmajā setā ar rezultātu 25:21. Turpinājumā gan ievērojami labāk izskatījās daugavpilieši, kaut arī viņu darbībā netrūka brāķa. Ne tā labākā spēle cēlājam Dmitrijam Lavrenovam, toties pārējie komandas biedri, it īpaši Vitālijs Cinne, bija uzdevumu augstumos.

Otrajā setā uzvarēts ar 25:22, trešajā ar 25:18. Arī ceturtajā viss liecināja, ka uzvarēs DU, tomēr šoreiz izšķirošajos brīžos pietrūka aukstasinības. Pie rezultāta 24:22 tīklā ieservēja Aleksandrs Samuilovs, bet nākamajos trīs uzbrukumos neattaisnojās spēle uz Ēriku Voroņko, kurš līdz tam darbojās lieliski.

Par laimi, piektajā setā DU nospēlēja pārliecinoši, uzvarot ar 15:11. Iegūtie divi punkti turnīra tabulā ļāvuši nostiprināties sestajā vietā, bet ceturtdienas pretinieki atrodas septītajā pozīcijā, atpaliekot par punktu. Ar 20 punktiem rezultatīvākais mūsējiem bija Ēriks Voroņko, bet Vitālijs Cinne guva 19 punktus.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ