Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-12-2012

Domes vadība pateicās sporta veterāniem par Daugavpils vārda popularizēšanu (VIDEO)


20. decembrī uz Daugavpils Domi bija aicināti sporta veterāni. Svinīgo pasākumu atklāja triatlonists, Goda daugavpilietis Anatolijs Ļevša. Viņš izteica pateicību pašvaldībai par lielo atbalstu sporta veterānu aktivitātēm. Sportistus uzrunāja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Priekšsēdētāja uzsvēra, ka sportisti ar saviem panākumiem spodrina arī pilsētas vārdu, tāpēc izteica lielu pateicību par darbu, panākumiem, aktīvu dzīves pozīciju un patriotismu. Sporta veterāni ir lielisks paraugs jaunajai paaudzei, ar savu darbu un iegūtajām godalgām tiek popularizēts aktīvs, veselīgs dzīvesveids. Ari pašvaldības mērķis ir vesela sabiedrība, te mērķi sakrīt un labākais apliecinājums tam ir Pilsētas svētki, kuri šogad bija veltīti sportam. Bez tam, pašvaldība lielu vērību velta sporta infrastruktūras modernizācijai, lieli plāni ir uz nākotni. Ir atrasta iespēja prēmēt izcilākos sportistu sasniegumus, ar katru gadu pieaug finansējums sportam. Daugavpils pašvaldība strādā, lai piesaistītu dažāda mēroga sporta pasākumu rīkošanu tieši Daugavpilī, kas veicina Daugavpils atpazīstamību, palielina tūristu skaitu. Labs apliecinājums tam ir Eiropas čempionāts snūkerā. Ari nākamajā gadā plānoti vairāki lieli sporta pasākumi. Kulakovas kundze apsveica sportistus Ziemassvētkos un vēlēja jaunus panākumus Jaunajā gadā.

Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs izteica pateicību par šo gadu, par lielo darbu un panākumiem. Viņš novēlēja sportistiem veselību un veiksmi  Jaunajā gadā.

Sportisti tika apbalvoti ar pašvaldības un Sporta veterānu padomes pateicībām.

VISAS ZIŅAS – WWW.TV.DAUGAVPILS.LV




Atpakaļ