Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-12-2012

Sporta ziņas


Aizvadīts Ziemassvētku turnīrs boksā

 

Nedēļas nogalē boksa zālē tika aizvadīts Ziemassvētku kauss boksā, kurā piedalījās arī sportisti no Krievijas un Lietuvas. Vislielāko medaļu ražu gan ievāca daugavpilieši.

 

Divu dienu garumā bokseri sacentās dažādās svara un vecuma kategorijās. Kopumā cīņas tika aizvadītas 31 svara kategorijā,Daugavpilssportistiem iegūstot 19 pirmās vietas.  Lai arī šim turnīram ir vairāk svētku noskaņa, tā līmenis bija visnotaļ augsts, jo ieradās sportisti no dažādām Latvijas pilsētām, kā arī no Igaunijas, Lietuvas un Krievijas.

 

Kopumā daugavpiliešiem izdevās izcīnīt 19 pirmās vietas, kā arī 10 otrās. Par čempioniem kļuva: Ņikita Guzlajevs, Rauls Konstantinovs, Ņikita Zujevs, Romans Atrahimovičs, Jurijs Petrovs, Jurijs Dričs, Jurijs Smolko, Edvins Kotels, Edgars Koržeņevskis, Ritvars Šuļga, Deniss Paramonovs, Kirils Vasiļjevs, Jevgenijs Jevsikovs, Evanders Servuts, Dmitrijs Zaharovs, Ēvalds Teikmanis, Farhads Artikovs, Ņikita Lemjakins, Pāvels Fedotovs.

 

Īpašās balvas saņēma Dmitrijs Zaharovs un Ņikita Atrahimovičs. Dmitrijam tā tika piešķirta par labāko tehniku, savukārt Ņikita saņēma balvu par tieksmi uzvarēt.

 

 

DU basketbolistēm zaudējums ar diviem punktiem

 

Trešais zaudējums sezonas septiņās spēlēs Jaunajā Sieviešu basketbola līgā “Daugavpils Universitātes” komandai, kas savā laukumā ar 75:77 piekāpās “Avantis”.

 

Svētdienas spēle neiesākās laikā, jo pretinieces aizkavējās, pie tam uz maču ieradās tikai piecu cilvēku sastāvā. Neskatoties uz to, pirmā ceturtdaļa aizritēja punkts punktā, bet otrajā rīdzinieces prata atrauties ar vairāk nekā 10 punktu pārsvaru. Pēc pirmā puslaika 37:47.

 

Otrā puslaika sākumā viešņas panāca jau teju 20 punktu handikapu, tomēr DU nepadevās, sākot iedzīšanu. Īsā laikā izdevās panākt -8, bet pēc tā arī apdraudēt pretinieču uzvaru. Neilgi pirms pamatlaika beigām uz tablo jau neizšķirts, tomēr neko vairāk neizdevās panākt. Četras sekundes pirms beigām Olga Lakomko ar tālmetienu panāca 75:76, bet viešņas atlikušajā laikā prata uzvaru nosargāt – 77:75.

 

Rezultatīvākā ar 19 punktiem DU bija Santa Baltace, kurai 19 (!) atlēkušās bumbas un arī sešas piespēles. Pa 18 punktiem Lakomko un Tatjanai Savickai.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ