Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-12-2012

Aizvadīts Ziemassvētku turnīrs boksā


Nedēļas nogalē boksa zālē tika aizvadīts Ziemassvētku kauss boksā, kurā piedalījās arī sportisti no Krievijas, Igaunijas un Lietuvas. Vislielāko medaļu ražu gan ievāca daugavpilieši.

Divu dienu garumā bokseri sacentās dažādās svara un vecuma kategorijās. Kopumā cīņas tika aizvadītas 31 svara kategorijā, Daugavpils sportistiem iegūstot 19 pirmās vietas.  Lai arī šim turnīram ir vairāk svētku noskaņa, tā līmenis bija visnotaļ augsts, jo ieradās sportisti no dažādām Latvijas pilsētām, kā arī no Igaunijas, Lietuvas un Krievijas.

Kopumā daugavpiliešiem izdevās izcīnīt 19 pirmās vietas, kā arī 10 otrās. Par čempioniem kļuva: Ņikita Guzlajevs, Rauls Konstantinovs, Ņikita Zujevs, Romans Atrahimovičs, Jurijs Petrovs, Jurijs Dričs, Jurijs Smolko, Edvins Kotels, Edgars Koržeņevskis, Ritvars Šuļga, Deniss Paramonovs, Kirils Vasiļjevs, Jevgenijs Jevsikovs, Evanders Servuts, Dmitrijs Zaharovs, Ēvalds Teikmanis, Farhads Artikovs, Ņikita Lemjakins, Pāvels Fedotovs.

Īpašās balvas saņēma Dmitrijs Zaharovs un Ņikita Atrahimovičs. Dmitrijam tā tika piešķirta par labāko tehniku, savukārt Ņikita saņēma balvu par tieksmi uzvarēt.

 




Atpakaļ