Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-12-2012

Svētdien Daugavpilī pirmo reizi Latvijas čempionāts frisbijā


Svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā pirmo reizi tiks aizvadīts Latvijas čempionāta posms frisbijā, kurā spēlēs arī “Daugavpils Universitātes” spēlētāji. Spēļu sākums plkst. 11:00.

 

Frisbijs Latvijā parādījās 90. gadu sākumā, kad tas pamazām iekaroja arvien lielāku popularitāti. Kopš iepriekšējā gada aktīvi šo sporta veidu sāka apgūt arī Daugavpilī, kā rezultātā tika izveidota “Daugavpils Universitātes” komanda. Šogad pirmo reizi DU spēlētāji pieteikuši dalību Latvijas čempionātam telpās.

 

Latvijas čempionāta regulārā turnīra uzvarētāja tiks noskaidrota vairākos sabraukuma turnīros, bet nākamā gada martā norisināsies finālturnīrs. 2012./2013. gada sezonā cīņā par titulu iesaistīsies astoņas komandas. Viens no 2. sabraukuma posmiem 16. decembrī norisināsies Daugavpilī (vienlaicīgi spēles notiks arī Ventspilī), kad apļa turnīru savā starpā izspēlēs četras komandas.

 

16. decembrī spēļu sākums plkst. 11:00, bet pēdējā no spēlēm sāksies plkst. 15:00. Spēles rit 35 minūtes vai arī līdz brīdim, kad kāda no komandām gūst 13 punktus.

 

Spēļu grafiks:

11:00DaugavpilsUniversitāte – Mind Power Victory

11:40 Ultimate Decision – Soulfly UD

12:40 Ultimate Decision –DaugavpilsUniversitāte

13:20 Soulfly UD – Mind Power Victory

14:20DaugavpilsUniversitāte – Soulfly UD

15:00 Mind Power Victory – Ultimate Decision

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ