Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-12-2012

H.Silova kausā augstlēkšanā augstvērtīgi rezultāti


9. Henrika Silova kausa sacensības augstlēkšanā aizvadītas godam, pie tam uzstādīts arī jauns rekords. Turnīra dalībnieki palikuši ļoti apmierināti ar sacensību organizatorisko līmeni.

Vairāk nekā 80 augstlēcēji četrās dažādās vecuma grupās sacentās savā starpā. Ļoti spēcīgi augstlēcēji ieradās ne tikai no dažādām Latvijas, bet arī Baltkrievijas un Lietuvas pilsētām. Arī šogad Elites grupas lēcēji savus mēģinājumus veica mūzikas pavadījumā.

Sieviešu Elites grupas sacensībās baltkrieviete Valērija Bogdanoviča uzstādīja jaunu kausa rekordu – 1,85 metri. Tas viņai garantēja pirmo vietu. Šajā grupā trešā palika Eiropas čempionāta bronzas laureāte septiņcīņā Laura Ikauniece. Viņas rezultāts 1,80 metri.

Vīriešu konkurencē līdz rekorda labojumam pietrūka pavisam nedaudz. Uzvarēja Baltkrievijas sportists Sergejs Gaļjašovs, kurš pārlēca 2,18 metru augstumā novietoto latiņu. Otrais bija viņa tautietis Konstantīns Karpovs (2,15 metri), bet trešais Cesvaines sportists Jānis Vanags. Labākais no daugavpiliešiem bija Konstantīns Markevičs, kurš palika astotais.

Jaunākās grupās par uzvarētājiem kļuva Daniela Timma (Krāslava), Andris Mihailovs (Daugavpils), Signe Budre (Aizkraukle), Armands Gorbačovs (Aizkraukle), Laura Tīna Graudiņa (Jūrmala, apsteidza daugavpilieti Anastasiju Karpekinu), kā arī Reno Apinis (Cesvaine). 

 

Visi labākie sportisti un viņu treneri tika apbalvoti ar piemiņas balvām.




Atpakaļ