Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-12-2012

Norisināsies 9.Henrika Silova kauss augstlēkšanā


Piektdien un sestdien vieglatlētikas manēžā norisināsies 9. Henrika Silova kauss augstlēkšanā. Sacensībās piedalīsies sportisti no vairākām valstīm, kā arī Eiropas čempionāta bronzas laureāte Laura Ikauniece.

Ikgadējais Henrika Silova kauss augstlēkšanā arī šogad sapulcinās spēcīgu dalībnieku pulku. Tiek prognozēts, ka četrās dažādās vecuma grupās startēs ap 100 augstlēcējiem no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

Dāmu konkurencē startēs arī šī gada Eiropas čempionāta vieglatlētikā bronzas medaļas ieguvēja septiņcīņā Laura Ikauniece. Tā nebūs pirmā reize, kad Londonas Olimpisko spēļu dalībniece viesosies Latvijā. Ļoti spēcīgus augstlēcējus vedīs Lietuvas delegācija, bet Baltkrieviju pārstāvēs valsts čempione Valērija Bogdanoviča. Startēs arī Latvijas un Baltkrievijas čempioni.

Sacensības tiks atklātas 7. decembrī, kad startēs jaunākie dalībnieki un dalībnieces, savukārt 8. decembrī startēs Elites grupa (1997. gadā un agrāk dzimušie sportisti). Abas dienas sākums plkst. 12:00. Oficiālā atklāšana 8. decembrī plkst. 13:30 pirms vīriešu elites grupas pārstāvju startiem.

Arī šogad sportisti lēks mūzikas pavadījumā.




Atpakaļ