Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-11-2012

DU basketbolistēm uzvara pār vienu no līdervienībām


Otrdien “Daugavpils Universitātes” basketbolistes izbraukumā ar 72:70 pārspēja LSPA, tiekot pie trešās uzvaras Latvijas Jaunajā sieviešu basketbola līgā. Lielisku spēli aizvadīja Tatjana Savicka.

LSPA basketbolistes pirms spēles ar DU bija piedzīvojušas tikai vienu zaudējumu, kas turnīra tabulā ļāva atrasties turpat blakām visām līderēm. Neskatoties uz to, daugavpilietes prata izcīnīt uzvaru. Spēle praktiski visu laiku ritēja punkts punktā, bet biežāk vadībā atradās mājinieces. Vēl divas ar pusi minūtes pirms finālsirēnas viņām bija astoņu punktu pārsvars, tomēr galotnē virsroku ņēma DU basketbolistes. Uzbrukumā punktus iemeta Viktorija Semjonova, Tatjana Savicka un Santa Baltace, savukārt sešas sekundes pirms noslēguma Olga Lakomko iemeta uzvaru nesošo tālmetienu – 72:70!

DU pārliecinoši zaudēja cīņu zem groziem (31:53), arī vairākos citos rādītājos nedaudz piekāpās, toties metienu precizitāte bija krietni vien labāka. Rezultatīvākā ar 22 punktiem bija Savicka, kurai arī arī 5 atlēkušās bumbas un 4 piespēles. 22 punkti un piecas bumbas zem groziem Baltacei, bet pa 12 punktiem Lakomko un Semjonovai.

Nākamā spēle paredzēta 5. decembrī pret Jelgavu, bet kopumā pirmajās piecās spēlēs izcīnītas trīs uzvaras.  

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ