Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-11-2012

9. decembrī sāksies Daugavpils telpu futbola čempionāts


Kārtējā Daugavpils futzāla čempionāta sezona startēs 9. decembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā. Šogad turnīrā spēlēs desmit komandas, kuras izspēlēs divu apļu turnīru.

Daugavpilsfutzāla čempionāts nereti pulcē komandas ne tikai noDaugavpilsun apkārtnes, bet arī futbolistus no tālākiem reģioniem. Šogad turnīrā spēlēs divas komandas no Rēzeknes – “TFK” un “BJSS/Šellat”. TFK turnīrā piedalījās jau iepriekšējā gadā (pazīstamākie spēlētāji Vladimirs Volkovs, Guntars Silagailis, Ervīns Krainis u.c.), bet Rēzeknes BJSS spēlēs pirmo gadu. Šajā komandā spēlē praktiski tie paši futbolisti, kuri pilsētas godu aizstāv Latvijas 1. futbola līgā.

Starp dalībkomandām būs arī “Erfolg-D”, “Norteks”, divas “LDZ Cargo” komandas, BFC “Daugava”, “RSS-LRC”, “Latgales Ceļdaris-BFC”, “Ditton-Daugava”. Jāpiemin, ka vairāku komandu pieteikumos ir arī Virslīgas futbolisti, tajā skaitā arī no valsts čempionvienības “Daugavas”.

Pirmās turnīra spēles tiks aizvadītas 9. decembrī, savukārt turnīrs noslēgsies 30. martā. Katra komanda aizvadīs pa 18 spēlēm.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ