Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-11-2012

Sporta ziņas


Šāvēji Tukumā izcīnīja Latvijas kausu

 

Daugavpilsložu šaušanas komanda kļuvusi par Latvijas kausa ieguvēju. Tukumā notikušajā Latvijas kausa izcīņā šaušanā ar pneimatisko ieroci mūsējiem pārliecinoša uzvara.

 

Četru vingrinājumu summā ar 235 punktiem Daugavpils ieņēma pirmo vietu, par 40 punktiem apsteidzot Dobeli, bet vēl par 40 arī Tukumu. Kopumā piedalījās sešas komandas.

 

Individuālajā ieskaitē šaušanā ar pneimatisko ieroci no desmit metru attāluma Jevgēņija Čerņijenko sašāva 266 punktus, kas deva otro vietu, vien trīs punktus atpaliekot no uzvarētājas.

 

Meiteņu konkurencē Katrīna Dališevska ieņēma otro vietu, bet cita Daugavpils BJSS audzēkne Anete Vagale bija trešā.

 

Vīriešu šaušanā personisko rekordu izdevās uzstādīt Artjoms Grigorjevam, tomēr ar 571 punktu augstāk par trešo vietu tikt neizdevās. No pirmās vietas viņš atpalika divus, bet no otrās – vienu punktu.

 

Jauniešiem Vadims Anetjko iekrāja 356 punktus, kas deva viņam trešo vietu. Vērts piebilst, ka Daugavpils BJSS audzēkņi kopējā komandas ieskaitē guva lielāko daļu noDaugavpilskomandas punktiem – 155 no 235.  

 

 

Startējusi Pierobežu basketbola līga

 

Novembra sākumā startējusi jaunā Pierobežu basketbola līgas sezona. Šogad turnīru iesākušas deviņas komandas no četrām valstīm.

 

Šogad turnīrā piedalīsies deviņas komandas, no kurām četras būs no Latvijas, trīs – Lietuvas, kā arī pa vienai no Baltkrievijas un Krievijas. Pēc apļa turnīra tiks noskaidrotas tās četras vienības, kuras nākama gada maijā finālturnīrā Daugavpilī cīnīsies par pirmo vietu.

 

Daugavpilsgodu šogad aizstāv “DU/Daugavpils”, bet novadu pārstāvDaugavpilsnovada komanda. AbasDaugavpilskomandas turnīru iesākušas ar nelieliem zaudējumiem. DU ar 66:71 piekāpās Zarasai, savukārt novada komanda ar 69:73 “Velikie Luki”.

 

Plašāka informācija par turnīru: http://crossboactive.net/lv/ballborderbasket/

 

 

“Daugavpils cup” hokejā iegūst SKA, daugavpilieši otrajā vietā

 

No piektdienas līdz pat svētdienai Daugavpils Ledushallēnorisinājās starptautiskais turnīrs hokejā jauniešiem. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Sanktpēterburgas SKA, otrajā vietā atstājot Daugavpils BJSS.

 

Sešu komandu konkurencē daugavpilieši nodemonstrēja labu sniegumu. Pirmajā dienā ar 7:3 tika apspēlēta “Viru-Sputnik” (četri vārti Edgaram Petrovam), bet otrajā mačā ar 7:5 jelgavnieki. Arī šoreiz ļoti rezultatīvs bija Edgars Petrovs, kurš guva četrus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

 

Svarīgā spēlē par vismaz otro vietu turnīra tabulā ar 5:4 tika pārspēti Novopolockas “Himik” spēlētāji. Atkal individuāli izcēlās Petrovs (2+2), kā arī Pāvels Mackevičs-Maņko (2+2). Turnīra uzvarētājiem Sanktpēterburgas “SKA” tika zaudēts ar 3:6, kaut gan cīņas gaitā daugavpilieši bija pat vadībā ar 2:0. Visus vārtus mūsējiem iemeta Petrovs.

 

Noslēdzošajā dienā tika zaudēts arī “Vitebsk”, bet no turnīra tabulas viedokļa tam vairs nebija nekādas nozīmes. SKA ieguva pirmo vietu, Daugavpil BJSS otro, savukārt “Himik” bija trešie.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 

 




Atpakaļ