Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-11-2012

DU spraigā galotnē piekāpjas valmierietēm


Jaunajā Sieviešu basketbola līgas ceturtajā spēlē otrais zaudējums “Daugavpils Universitātes” komandai, kas šoreiz ar 68:75 piekāpās Valmierai. Rezultatīvākā ar 22 punktiem bija Tatjana Savicka.

DU spēlētājas savā laukumā uzņēma Valmieru, kas līdz šim ne reizi nebija zaudējusi. Spēles sākums labāks bija mājiniecēm, tomēr diezgan ātri viešņas izvirzījās vadībā, vienu brīdi atrodoties priekšā par 11 punktiem. Pamazām izdevās uzlabot spēli aizsardzībā, kā arī veiksmīgi nospēlēt uzbrukumā, tādējādi pēc 20 minūtēm 36:35.

Trešās ceturtdaļas sākums atkal nebija veiksmīgs, toties 25. minūtē tika sasniegts lielākais pārsvars – 46:40. Daudzās nepiespiestās kļūdas atkal sabojāja rezultātu uz tablo, tādēļ viss izšķīrās galotnē.

Šajā brīdī no tālās distances vairākas reizes precīzi uzbruka Olga Lakomko, tomēr ar viņas metieniem nepietika. Valmierietes precīzi meta soda metienus, beigās uzvarot ar 75:68.

Arī šajā spēlē DU pieļāva ļoti daudz kļūdu (28), kas jau kļuvusi par ierastu parādību. Tāpat problēmas sagādāja cīņa zem sava groza (pretinieces ieguva 21 bumbu pie mūsu groza). Rezultatīvākā ar 22 punktiem bija Savicka, 18 punkti Lakomko, desmit iemeta Santa Baltace, bet deviņus Anastasija Kaminska.

Četrās spēlēs DU ir divas uzvaras un divi zaudējumi.




Atpakaļ