Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-11-2012

Daugavpils Domes vadība apsveica futbola komandu „Daugava” par izcīnīto čempionu titulu


12. novembrī uz Daugavpils Domi bija aicināti komandas „Daugava” futbolisti un treneri. Domes vadība pateicās komandai par Daugavpils vārda popularizēšanu un Latvijas čempionu titula iegūšanu.

Tas ir ilgi gaidīts un nebijis vēl Daugavpils sporta dzīvē notikums. Sveicot sportistus, Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pastāstīja, ka intriga saglabājās ilgi, bet līdzjutēji līdz pēdējam ticēja savai komandai. Žanna Kulakova novēlēja, lai veiksme nepamet komandu arī turpmāk, lai vienmēr jūt līdzjutēju atbalstu. Viņa atzina, ka veiksmes formula nav bez smaga darba, meistarības un pareizās taktikas. Viņa izteica lielu pateicību par to, ka futbolisti ar savu panākumu popularizējuši pilsētas vārdu.

Ž. Kulakova: „ Šis gads Daugavpilī ir sporta zīmē. Pilsētas svētki bija veltīti sportam, un īpašs prieks, ka tieši šogad tik daudz priecējuši mūsu sportisti.”

Futbolistus sveica Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs. Viņš izteica pateicību par to, ka nepievīla līdzjutējus, par to, ka ir īsts komandas gars, īpaši pateicības vārdi tika veltīti trenerim, kurš atrada īsto pieeju komandai un izvēlējās pareizu spēles taktiku. Širjakova kungs pateicās visiem, kas ticēja šai uzvarai un atbalstīja komandu.

Komandu ar lielo uzvaru apsveica Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, kurš novēlēja noturēt līdera pozīcijas arī turpmāk.

Daugavpils Domes vadība komandai pasniedza Domes Goda rakstu un goda zīmi „Sudraba lilija” par pilsētas vārda popularizēšanu un izcīnīto Latvijas čempionu titulu. Futbolistiem un treneriem tika pasniegti Domes Pateicības raksti.

Arī komanda „Daugava” Domes vadībai pateicās par ieinteresētību komandas panākumos un atbalstu. No savas puses pašvaldības vadītāji apliecināja, ka noteikti atbalstīs komandu gatavojoties nākamajām sacensībām.

Videosižets

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ