Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-11-2012

Masu mediju sporta spēlēs uzvara „Dautkom TV”


Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā otro gadu pēc kārtas norisinājās pilsētas masu mediju sporta spēles. Šogad sīvā cīņā, apsteidzot tuvāko sekotāju par vienu punktu, uzvara tika „Dautkom TV”.

Sešas komandas sestdien devās noskaidrot pilsētas sportiskāko mediju. Dalībniekiem bija jāveic vairākas stafetes ar kopējo startu, kā arī kombinētā stafete. Kombinētajā stafetē bija jādemonstrē prasmes basketbolā, futbolā, peldēšanā un puzzles likšanā. Ar minimālu pārsvaru šajā stafetē uzvarēja „Dautkom TV”, bet otrā vieta „Latgales laikam”. Ar minimālu pārākumu pār sekotājām trešā bija avīze „Dinaburg”.

Visātrākie sporta drukātāji bija „Dautkom TV”, bet otro vietu ieguva „Nasha Gazeta”, apsteidzot arī avīzi „Sei4as”.

Sekojošajās trīs stafetēs pirmo vietu ieguva „Nasha gazeta” (vienā no stafetēm pirmā vieta tika dalīta ar „Dautkom TV”), taču ar to izrādījās par maz, lai uzvarētu kopvērtējumā. Ar astoņiem punktiem (uzvarēja komanda ar mazāko punktu skaitu, summējot kopā izcīnītās vietas) par uzvarētājiem kļuva „Dautkom TV”. Deviņi punkti un otrā vieta „Nasha Gazeta”, bet trešā vieta ar 17 punktiem „Latgales laikam”, kura viens no pārstāvjiem Sergejs Kuzņecovs atzīmēja 30 gadu jubileju.

Ceturtā vieta (22 punkti) avīzei „Sei4as”, par vienu punktu vairāk „Dinaburg”, bet vēl par vienu Daugavpils Domes komandai.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ