Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-11-2012

VEF Daugavpilī izcīna uzvaru


Apmēram 700 skatītāji Daugavpils Olimpiskajā centrā vēroja pirmo Aldaris basketbola līgas spēli Daugavpilī starp Rīgas VEF un „Jēkabpili”. Ar rezultātu 84:59 uzvara tika rīdziniekiem.

Piektdien pirmo reizi kāda no Latvijas Basketbola līgas spēlēm norisinājās Daugavpilī. Šeit savu maču nolēma aizvadīt Rīgas VEF, kas spēlēja teju labākajā sastāvā. Laukumā no līderiem nedevās vien Kaspars Bērziņš. Jēkabpiliešiem savainojuma dēļ nespēlēja Aigars Vītols.

Kā arī varēja prognozēt, VEF tika pie uzvaras (galarezultāts 84:59), tomēr spēles pirmajā puslaikā viņiem nācās pamatīgi panervozēt. 2. ceturtdaļā „Jēkabpils” guva desmit punktus pēc kārtas, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 28:26. Šajā brīdī VEFs iemeta vairākus tālmetienus, nosverot svaru kausus savā labā.

Beigās uzvara ar 84:59. Ar 15 punktiem rezultatīvākais uzvarētājiem bija Antans Kavaļausks, savukārt nominālajiem viesiem jēkabpiliešiem 18 punktus sameta Pīdžejs Hils. Jāpiebilst, ka Daugavpilī krietni skaļāks atbalsts bija tieši „Jēkabpilij”.




Atpakaļ