Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-10-2012

2. novembrī Daugavpilī spēlēs VEF basketbolisti


Piektdien, 2. novembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā Latvijas Basketbola līgas spēlē savā starpā tiksies Latvijas čempionvienība „VEF” un „Jēkabpils” basketbolisti. Tik augsta līmeņa vīriešu basketbola spēle Daugavpilī būs nebijis notikums.

Latvijas čempiovienība Rīgas „VEF” jau otro sezonu Aldaris Latvijas Basketbola līgas mājas spēles aizvada ārpus Rīgas, cenšoties popularizēt basketbolu citās pilsētās. Šogad viena no spēlēm tiks aizvadīta Daugavpilī.

2. novembrī plkst. 18:30 Daugavpils Olimpiskajā centrā „VEF” samēros spēkus ar „Jēkabpili”, kas ir LBL jaunpienācēja, bet jau paspējusi izcīnīt divas uzvaras. Rīdzinieku rindās spēlē tādi nozīmīgi Latvijas izlases spēlētāji kā Kristaps Janičenoks, Daris Bertāns, Kaspars Bērziņš, lietuvieši Donāts Zavacks un Antans Kavaļausks, kā arī viens no labākajiem saspēles vadītājiem Eiropā Īdžejs Roulends.

Jēkabpils rindās arī netrūkst pazīstamu basketbolistu – Aigars Vītols, Jurijs Aleksejevs, Mihals Hlebovickis, kā arī divi leģionāri no ASV.

 Biļetes varēs iegādāties Daugavpils Olimpiskajā centrā, sākot ar trešdienas pēcpusdienu. Cenas: 1 Ls/pieaugušajiem; 0.5 Ls/pensionāriem, savukārt bērniem un skolniekiem ieeja būs bezmaksas.  

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ